Araç sahiplerine kabus gibi haber! Akaryakıta devasa zam yola çıktı

Otogaz litre fiyatına zam yapılacak. Detaylar haberimizde!

LPG Fiyatlarına Zam Geliyor: İşte Son Durum ve Güncel Akaryakıt Fiyatları!

Otogaz fiyatlarına beklenen zam haberleri geliyor! Son dakika bilgilerine göre, LPG litre fiyatında artış olacağı duyuruldu. Sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre, otogazın litre fiyatının 21 liranın üzerine çıkacağı öngörülüyor. Peki, bu zam ne zaman gerçekleşecek ve fiyatlar ne kadar olacak?

Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış trendi, son zamanlarda Brent petrol varil fiyatındaki yükselişle birlikte süregeldi. Geçtiğimiz hafta kısa süreli bir düşüş yaşansa da, motorin fiyatlarına indirim gelmişti, ancak bu indirimler kısa süreli oldu.

Şimdi ise LPG fiyatlarına zam geliyor. Son dakika açıklamalarına göre, litre başına 81 kuruşluk bir artış bekleniyor ve bu artışın pompa fiyatlarına yansıyacağı belirtiliyor.

Bu zam, gece yarısından sonra pompa fiyatlarına yansıyacak. Yeni fiyatlarla İstanbul'da Avrupa yakasında otogazın litre fiyatı 21.76 TL'ye, Anadolu yakasında ise 21.25 TL'ye yükselecek. Ankara'da ise 21.66 TL'ye çıkacak olan LPG'nin, İzmir'de 21.33 TL'den satılması bekleniyor.

Güncel akaryakıt fiyatlarına baktığımızda ise;

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzinin litre fiyatı 40.37 TL, Avrupa Yakası'nda ise 40.46 TL.

Ankara'da benzinin litre fiyatı 41.17 TL, İzmir'de ise 41.39 TL.

Motorin litre fiyatları ise İstanbul Anadolu Yakası'nda 40.71 TL, Avrupa Yakası'nda 40.64 TL, Ankara'da 41.49 TL ve İzmir'de 41.72 TL olarak belirlendi.

Fiyatlar, şehre ve akaryakıt istasyonunun konumuna göre değişiklik gösterebilir.

Ekonomi Haberleri