Araba almak isteyen elini çabuk tutsun! Sıfır faizli destekte son tren kaçıyor!

Haziran ayının bitimine sayılı günler kala bu fırsatı kaçırmayın. Araba almak isteyen herkesin hayali olan bu model, 12 ay vade seçeneğiyle ve yüzde sıfır faizli takas desteğiyle herkesin yüzünü güldürecek. Sıfır kilometre araca sahip olmak aslında bu kadar kolay olmadığı belirtilirken bu kampanyanın Haziran ayında kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat olduğu söyleniyor.

Otomotiv sektöründe çok sayıda model ile marka seçeneği mevcut ancak haziran ayının favorisi MG olacak. Araba alıcıları için benzinli ve elektrikli modeller arasında seçim yapma konusunda büyük bir fırsat var. MG, her bütçeye uygun olan araç seçenekleri sunuyor ve müşteri memnuniyetini sağlamak için faizsiz finansman ve cömert takas indirimleriyle rekabetçi fiyatlar sunuyor. Bu, Haziran ayında kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat..

MG'den Yaz Kampanyası

MG, otomobil tutkunlarını sevindirecek bir kampanya yayınladı. MG, ZS ve HS benzinli modelleri için harika kampanyalar yürütüyor ancak MG4 ve ZS EV modelleri için de geniş seçenekler sunuyor. Özel finansman seçenekleri ve takas promosyonlarının yer aldığı haziran modeli büyük sevinç yarattı.

Tasarımı ve konforuyla öne çıkan MG ZS, 12 ay vade ile birlikte %0 faizli finansmanla 150.000 TL ya da takas desteğiyle 100.000 TL'ye satın alınabilme imkanına sahip..


MG, elektrikli otomobile geçmeyi düşünen kişiler için özel bir kampanya başlattı. Menzil, 507 km'lik şehir için MG4, konforlu ve lüks donanım seçenekleri ve 12 ay vadeli 200.000 TL'lik yüzde 0 faizli kredi desteği sunacak. Ayrıca 591 km menzile sahip ZS EV'e 80 bin TL faizsiz kredi veya takas yardımı sunulacak.

"Farklı mesleklere farklı indirimler"

Haziran ayında vergiye tabi müşterilere ve bazı meslek gruplarına indirimler sunulacak. Gruplara özel MG'nin fiyatları, otomatik şanzımanlı MG ZS modeli için 1.149.000 TL, HS modeli için 1.299.000 TL ve tamamı elektrikli MG4 Electric için 1.159.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Lüks model ZS EV 1.599.000 TL liste fiyatıyla satılıyor.

Ayrıca müşterilere özel fiyatlar ve belirli meslek gruplarına ait vergi belgeleri de haziran ayının kaçıramayacağınız en iyi promosyonlarından biri olarak değerlendiriliyor. Otomobil kampanyasıyla elektrikli otomobillere geçişin de kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Ekonomi Haberleri