Ankara'nın o ilçelerine müjdeli haber verildi! Piyasadan daha ucuza herkese satılacak

Ramazan ayı ile beraber uygun fiyatlı et satışı Ankara'da da başladı! İşte detaylar...

Başkent Market, Ankara'da uygun fiyatlı et satışıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın şubelerinde başlayan bu uygulama, şimdi de çevre ilçelere yayılıyor. Mobil Market projesi kapsamında, EGO otobüsünden dönüştürülen özel tasarımlı araçlarla, çevre ilçelerdeki vatandaşlarla buluşacaklar.

Başkent Mobil Market, yüzde yüz yerli besi hayvanlarından elde edilen et, kıyma ve tavuk gibi ürünleri vatandaşlara ulaştıracak. Ürünler, uzman veteriner hekimler tarafından kontrol edilerek, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde sunulacak. Bu adım, çevre ilçelerdeki vatandaşların da uygun fiyatlı ete erişimini kolaylaştıracak.


Satış programına erişim ise sosyal medya üzerinden sağlanacak. Mobil Market'in ilk durakları, 16 Mart Cumartesi günü Ayaş ve Güdül olacak. Ardından, Beypazarı'nda da satışlar devam edecek. Bu girişim, Ankara'da et fiyatlarının daha erişilebilir olmasını sağlarken, vatandaşların da Ramazan ayında daha sağlıklı ve uygun fiyatlı beslenmelerine olanak tanıyacak.

Diğer yandan, Zorlu Enerji ise cinsiyet eşitliğini öncelik haline getirerek ilerlemeye devam ediyor. Bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle, Ankara'nın ve Türkiye'nin toplumsal refahına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Ekonomi Haberleri