Ankara Yenimahalle, Gölbaşı, Etimesgut, Sincan'da sudan ucuza arazi fırsatı! Kuruş KDV ödemeden hemen başvurabilirsiniz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'da kentsel dönüşüm projelerine yönelik 389 arsayı ihaleye çıkarıyor. Satış ayrıntılarını ve seçeneklerini buradan inceleyin.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, geçtiğimi Ankara'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerine yönelik 389 ayrı arsayı ihaleye çıkarıyor. Bu mülkleri satın alan herkes, bu alanlarda bağ, bahçe, sanayi alanı, iş yeri gibi mülkler yapma olanağına sahip oluyor.

Satışa sunulan 389 farklı arsa, Kahramankazan, Çamlıdere, Haymana, Polatlı, Sincan, Yenimahale, Çubuk ve Gölbaşı olmak üzere Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alıyor. Müzayede 28-29 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Müzayede Ankara The Green Park Otel'de saat 10.30'da başlayacak. Çevrimiçi katılım ve aynı zamanda teklif verme seçenekleri de mevcuttur.


"Ankara'da 389 arsa açık artırmayla satılıyor"

Bakanlığın satışı, bu mülklerin katma değer vergisinden muaf olması nedeniyle dikkat çekiyor. Satışlarda yasal faiz uygulanmakta olup toplam tutarın %25'i nakit olarak ödenmektedir. Geri kalan tutarı 24 ay taksitle ödeyebilirsiniz. Nakit ödeme yaparsanız yüzde 20 indirim alacaksınız.

Bu ihale, Ankara'da kentsel dönüşüm projeleriyle ilgilenenlere uygun fiyata arsa satın alma fırsatı sunuyor. Katılımcılar projeleri hayata geçirerek bölgeye katma değer yaratma fırsatı buluyor.

Ekonomi Haberleri