Ankara, Çankırı, Denizli, Giresun ve o illere TOKİ müjdesi! Düşük taksitle ev almak için son şans

TOKİ, Şubat ayında uygun fiyatlı 2+1 konutlarla ev sahibi olmak isteyenlere kapılarını açıyor! Konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için TOKİ'nin duyurduğu yeni liste, ekonomik zorluklara meydan okuyarak düşük maliyetlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Bu kampanya, konut sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenleri heyecanlandırmaya yetecek!

TOKİ'den Dev Kampanya: Şubat Ayında Binlerce Uygun Fiyatlı Konut ve İş Yeri İhalesi Başlıyor!

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindirecek dev bir kampanya ile karşımızda! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şubat 2024'te 9 ilde gerçekleşecek 3 bin 395 konut ve 97 iş yeri projesinin detaylarını paylaştı.

Bu büyük kampanya kapsamında Ankara, Çankırı, Denizli, Giresun, İstanbul, Kayseri, Rize, Samsun ve Sivas illerinde toplamda 3.395 konut ve 97 iş yeri/dükkan ihalesi yapılacak. Bu projeler, TOKİ'nin uygun fiyatlı konut sistemini bir adım öteye taşıyor.

Şubat ayı içinde gerçekleştirilecek ihalelerin tarihleri de belli oldu. İlk olarak 2 Şubat'ta, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Akpınar Mahallesi'nde bulunan Rezerv Yapı Alanı için ihale başlıyor. Ardından 6 Şubat'ta Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi'nde konumlanan Yenimahalle 3. Etap, Denizli İli, Pamukkale İlçesi'nde yer alan Kocadere Mahallesi'nin 1. ve 2. Etapları ihaleye çıkacak.

Takvim şu şekilde devam ediyor: 8 Şubat'ta Giresun İli, Yağlıdere İlçesi'nde bulunan Merkez Mahallesi için ihale, 14 Şubat'ta İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi'nde konumlanan Merkezefendi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihale tarihini belirleyecek. 15 Şubat'ta ise İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde yer alan Aydınlı Mahallesi'nde TOKİ tarafından ihale düzenlenecek.

Kampanya, 19 Şubat'ta Kayseri İli, Tomarza İlçesi'nde yer alan 4. Mıntıka Mahallesi 3. Etap için ihale, 22 Şubat'ta Rize İli, Merkez İlçesi'ne bağlı Kendirli Beldesi Düz Mahallesi, 23 Şubat'ta Samsun İli, İlkadım İlçesi'nde bulunan Kılıçdede Mahallesi ve Sivas İli, Merkez İlçesi'nde yer alan Yapı Mahallesi için ihale ile devam edecek. 29 Şubat'ta ise Sivas İli, Yıldızeli İlçesi'nde yer alan Salihiye Mahallesi'nin 3. Etap ihalesi gerçekleşecek.

BAŞVURU YAPACAK VATANDAŞLAR DİKKAT!

TOKİ'nin yeni konut projelerine başvurmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber: Başvurular, resmi internet sitesi üzerinden yapılacak! Alt gelir grupları, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri, dul ve yetimler, engelli, emekli ve diğer başvuru sahipleri için özel şartlar geçerli olacak. Ev sahibi olma hayali kuranlar için TOKİ'nin belirleyeceği detayları takip ederek başvurularınızı hemen gerçekleştirin. Kapılar sizi bekliyor!

Ekonomi Haberleri