Altını olanlar turnayı gözünden vurdu! O tarihe kadar bozdurmayan parayı kıracak

Yaptığı açıklamalarla olay olan ünlü ekonomist Hatice Kolçak bu defa altını olanları hedef gösterdi. Ne dolar, ne euro altını olan yaşadı sözleriyle gündeme damgasını vurdu.

Yatırımcıların dikkatlice takip ettiği uzman isim Hatice Kolçak, altını olanlara uyarılarda bulundu. Yatırım yaparak kar elde etmek isteyenlere bekleyin ifadelerini kullanırken açıklamalar yaptı.

Piyasadaki dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin etmeye devam ederken ünlü ekonomist Hatice Kolçak altının çok kazandıracağının altını çizdi. Tahminlerini açıklayan Kolçak, kısa vadeli yatırımcılar için sabredin ifadelerini kullandı. altın ve borsa yatırımları için ışık yakarken günümüzde ONS altın üzerinde önemli değişiklikler yaşanmayacağını açıkladı.


Özellikle vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından gram altın merak konusu olurken yaşanılan durgunluk üzerine satışın yanı sıra alışın fırsat olduğuna vurgu yaptı. Ons altın üzerindeki dev değişiklik için doların yerinde durduğu belirtilirken buyük hareketliliğin olacağına sinyaller verildi.  

Ekonomi Haberleri