Altın ve dolarda felakete hazır olun! Bu rakamları duyan döviz bürolarına akın edecek

Altın ve dolar üzerinde hareketlilik yaşanırken piyasaların nabzını yakından takip eden Selçuk Geçer'den tahminler geldi. Piyasaları alt üst eden durumlar haberimizde.

Elinde parası olan vatandaşları ilgilendiren yatırımcı tavsiyeleri gelirken kar elde etmek için farklı yollara bakılıyor. Altın ve dolar rakamlarında tarihi rekor kırılırken 30 TL seviyelerini geçerken gram altın ise 2 bin TL'yi aştı. Yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından takından takip edilen piyasa dengesi üzerine Geçer, yaşanabilecek durumlar karşısında altın ve dolar fiyatlarının üst seviyede olacağına değindi.

GRAM ALTIN 6.000 TL SEVİYELERİNDE
Herkes tarafından merakla beklenen gram altın seyri dikkatleri çekerken özellikle en güvenilir yatırım aracı olarak tercih edilmektedir. Son günlerde yatay ivme kazanırken altın fiyatları yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Yaz aylarından itibaren altın fiyatlarının yeniden yükselişiyle öngörüler sunuldu.


Ekonomist Selçuk Geçer, ciddi ve ses getiren senaryoyu gündeme getirirken uzman tarafından İran ve Amerika arasındaki gerilimin artmasıyla felaketlerin yükseleceğine değindi. Bunun yanı sıra Amerika'nın İran'a müdahalesinden sonra Rusya'nın işe girdiğine değinerek ortalığın karıştığını açıkladı.

Ekonomi Haberleri