Altın fiyatlarının fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gram altında deprem yarattı

Yatırımcılar piyasada yaşanan hareketlilik sebebiyle uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. İslam Memiş önemli uyarılar yaptı! Tüm detaylar haberimizde.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıları sık sık uyarmaya devam ediyor. Önemli piyasa yorumları geldi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ'TEN ÖNEMLİ PİYASA YORUMLARI

Piyasalarda yaşanan dengesizlik son hızıyla devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı yatırımcıları uyardı. İslam Memiş Borsa İstanbul'un son olarak 8145 puanı gördüğünü ve bu düşüşlerin kısa süreli kâr satışlı ya da düzeltme olmadığını söylüyor. İslam Memiş alım fırsatlarının değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor. Dolar kuru güncel olarak 26.88 seviyelerinde ilerlerken İslam Memiş serbest kur ve resmi kur arasında makas aralığına dikkat çekiyor ve Euro'nun toparlanma aşamasında olup pozitif beklentisi olduğunu dile getiriyor. 


Euro dolar paritesi güncel olarak 1.0745 seviyesinde ilerlerken Memiş 1.06-1.08 arasında beklentisi olduğunu da söyledi. Önümüzdeki hafta gelecek olan FED kararının önemine vurgu yapan İslam Memiş ONS altının güncel olarak 1.921 dolar seviyesinde olduğunu, teknik olarak 1900-1930 dolar aralığını takip ettiğini, 1900 dolar altına düşüşlerin yaşanacağını, gram altının 1.600 TL seviyesinde olduğunu ve 1.700 TL altındaki tutarların orta ve uzun vadeli yatırımcılar için alım fırsatı olduğunu, büyük bir düşüş beklemediğini, önümüzdeki sene gram altının 2 bin 500 TL'ye yükselebileceğini ve 2025 senesinde 3 bin 500 TL yükselişinin yaşanabileceğini söylüyor. İslam Memiş kuyumcuların da altın fiyatlarında bu ay sonu bir yükseliş beklediğini söylüyor.

Not: Haberimizde yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

Ekonomi Haberleri