Altın fiyatlarında olmaz denilen oldu! O tarihte tarihi rekor bekleniyor! İşte o açıklama

Altın fiyatında büyük gelişme yaşandı. Son dakika açıklamaları yapıldı. Altında yeni gelişmeler nelerdir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Altında rekor kırılmaya devam ediliyor. Yeni gelişmeler hakkında açıklama yapıldı. O yatırımcı merak edilen soruları cevapladı. Hangi yatırımcı soruları yanıtladı? Tüm detaylar haberimizde.

ALTINDA BÜYÜK GELİŞME!

Altında son dakika büyük gelişme yaşandı. Altında sahteciliğin önüne geçilecektir. Sefer Levent konuyla ilgili soruları cevapladı. Yatırımcılar için yön veren sorular yanıtlanmış bulunmaktadır.

KMTS'de en önemli güvenlikli etikettir. İki ambalajda da bu kullanılacaktır. 0.5- 100 gram arasında olanlar kart ambalajlarda yer alacaktır. 100 gramdan yüksekler ise ambalaj içerisine sertifikası ile yerleştirilecektir. Güvenlikli etiket ve kod da burada olacaktır.

Belirlenen kapsamlara dahil olan gram altındır. 22 ve 18 ayar olan işlenmiş takılar bu kapsamın dışında yer almaktadır. Evde saklanan takı ve altınların üretimi bilinmediği için KMTS kapsamında kaydı olmayacaktır. Değeri düşecektir. 24 ayar altında KMTS ile sahtecilik sona erdirilecektir.

KMTS izni ile madenlerin üretimi sağlanacaktır. Bu altınlara da Darphane kodu, güvenlikli etiket sistemi uygulanacaktır. Sahtecilik bu yolla en aza indirgenecektir. KMTS uygulanmadan 1 ay içerisinde kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Enflasyon ve faizde artış beklenmektedir. Faizin daha da artışı söz konusudur. Ucuz kredi bulunması şu anki faizlerden bile zor olacaktır. Yaşanan saldırı durumu ve savaş da altına talebi arttırmıştır.

Finans Analisti olan İslam Memiş konuyla ilgili açıklamada bulundu. Gram altının yeni rekorunu kırdığını dile getirdi. Bu hafta yaşanacak gerileme ardından ani yükseliş yaşanması beklenmektedir. Bu hafta altın yatırımcısı için kritiktir. Son alım imkanı sunmaktadır. Bu aslında büyük bir fırsat imkanı sunmaktadır. İslam Memiş, altın yatırımcılarını acele satış için uyardı. Gram altın için rekor kırılması beklendiğini dile getirdi. Yıl sonunda gram altının 2.000 TL'ye ulaşması beklenmektedir. Altın tekrardan güvenilir bir yatırım olacaktır.

Çeyrek altının alış fiyatı: 2.996 TL

Çeyrek altın satışı: 3.041 TL

Yarım altının alış tutarı: 6.011 TL

Yarım altın satış tutarı: 6.081 TL

Tam altın alışı: 11.985 TL

Tam altın satışı: 12.112 TL

Ekonomi Haberleri