Altın Fiyatları Yeniden Yükselişe Geçti En Kritik Sınır Aşıldı

Altın fiyatlarında deprem devam ediyor. Bir yükselen, bir düşen altın fiyatları yeniden toparlanmaya başladı. Gram altın yeniden psikolojik baran olan 1.000 lirayı aştı.

Altın fiyatlarında Ekim ayında büyük hareketlilik devam ediyor. Dolar kuru bir süredir sabit kalırken altın fiyatları bir inişli bir çıkışlı yol seyrediyor. Gram altın şu saatlerde yeniden yükselişe görerek 1.000 lira barajını tekrardan aştı.

Gün İçerisinde 8 Lira Fark

Güne yükselişle başlayan gram altın fiyatları gün içerisinde de büyük dalgalanmalar yaşıyor. 992 liraya kadar düşen gram altın fiyatları yeniden çıkışa görerek 1.000 lira seviyesine kadar yükseldi. 1.000 lirayı geçen gram altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Aynı saatlerde çeyrek altın 1.663 liradan alıcı buluyor.

Gram altın fiyatları Ekim ayından beri büyük bir dalgalanma seyrediyor. 960 lira seviyelerine kadar gerileyen fiyatları yeninden hız kazanıp 1.030 liraya kadar çıkmayı başarmıştı. Daha sonra tekrardan düşüşe geçen altın fiyatları, 1.000 liranın  altına düşmüştü. Şu sıralar ise 1.000 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Aynı saatlerde ons altının fiyatı ise 1.671 dolardan işlem görüyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 

Ekonomi Haberleri