Altın dört nala koşuya geçti! Gram altının 1900 TL olacağı tarihi duyan kuyumcuya koşacak

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altının gram fiyatıyla ilgili yeni tahminler arttı. İslam Memiş, altını olan ve altın borcu olanları uyarırken 1 gram altının 1880 TL olacağını söyledi.

Altın fiyatları ile ilgili sürekli isabetli tahminler yapan finans uzmanı İslam Memiş, yeni gram altın için tahminlerini yayınladı. Özellikle altın borçlularını uyaran Memiş, gram altının 1880 TL'ye ulaşacağı önemli tarihi de açıkladı.

Altına yatırım yapmayı düşünenler, altın borcu olanlar dikkat etsin. Altının gram fiyatı resmen arttı. İslam Memiş'ten elinde altın olanlara önemli uyarı...

Ünlü finans analisti İslam Memiş, son açıklamasında altın piyasasındaki son gelişmelere ilişkin söylediği çarpıcı tahminlerle tüm dikkatlerine üzerine topladı. Özellikle Fed ve TCMB faiz kararları sonrası altın fiyatlarında büyük hareket beklediğini söyleyen Memiş, yatırımcıları temkinli olmaya çağırdı.

İSLAM MEMİŞ'İN UYARILAR..


İslam Memiş, altın piyasası içerisinde değişimler hakkında yatırımcılara önemli tavsiyeler sunuyor. Memiş, altının ons fiyatını dengeleyecek bir strateji izlenmesini tavsiye ediyor ve yatırımcılara yüzde 50 oranında alım satım yapmalarını tavsiye eden uzman isim, yıl sonuna kadar altının ons fiyatının 2.150 ila 2.350 dolar arasında olabileceğini tahmin ediyor. Ayrıca dolar endeksindeki gerilemenin altın fiyatlarını olumlu etkileyeceği uyarısında bulunuyor.

İslam Memiş, gram altının fiyatının yükseleceğine inanıyor ve yatırımcıları bununla ilgili uyarıyor. Aynı zamanda ekranda görüntülenen fiyat ile açık piyasadaki fiyat arasındaki farkı fark eden ve bu konuyu yatırımcılara sürekli hatırlatan İslam Memiş, bankaların eksikliklerinin de farklı olduğunu vurgulayarak, yatırımcıların bu durumu dikkate alması gerektiğini ifade ediyor.

İslam Memiş, altına borcu olan veya altına yatırım yapmayı düşünenlere önemli uyarı yaptı ve düşüşün geçici olduğunu, tının fiyatının gelecekte yükselebileceğini tahmin ettiğini söylüyor.

Altın fiyatını da tahmin eden Memiş, yaz ayları içerisinde altının gramının 1.700 TL civarına düşebileceğini ancak bunun bir alım fırsatı olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Ağustos ayından itibaren gramdaki yükselişin devam edeceğini aktaran Memiş, yılsonunda fiyatın 1880 TL'ye ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Ekonomi Haberleri