Altın biriktirenlerin etekleri tutuşacak! Ünlü ekonomist gram altın için tarih verdi!

“Altın fiyatı artacak mı, azalacak mı? “Ne zaman altın almalıyım? Ünlü ekonomist Hatice Kolçak bu soruların yanıtını arayanlara tavsiyelerde bulundu. Kolçak, "Bu tarihler arası gram altın düşecek." şeklinde konuştu..

Yatırım yaparak güncel fiyatları yakından takip edenler, "Bir gram altının fiyatı ne kadar?" "Altın fiyatı artacak mı?" “Ne zaman altın almalıyım?" şeklindeki sorulara yanıt arıyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak bu konuları araştırırken altın yatırımcılarına önemli bir uyarıda bulundu.

Hatice Kolçak, YouTube platformunda paylaştığı “Gayrimenkul ilanları patladı, rakamlar salgını geçti” başlığını attığı son videosunda şu konulara değindi:


“İnsanlar emlak piyasasında alım satım yaparken piyasa neden bu kadar heyecan verici? Savaşa ve Fed'e rağmen küresel piyasaların risk iştahı artıyor. Altın, para ve petrol trendleri yükselişte. Kredi kartı ve kredili mevduat faiz oranları artık dikkat edilmesi gereken bir konu haline gelmiştir."

Kredi kartı faizlerinin yükseldiği şu günlerde Hatice Kolçak, sözlerini önemli bir uyarıyla noktaladı. "Kredi kartının asgari tutarını ödeyip dikkatli düşünen ve hesabını yapanlar iflas eder."

Ekonomi Haberleri