Altın almak isteyenlere son çağrı! Tarih ve saati kaydedin: Süre resmen bitti

Altın almak istiyorsanız bu tarihe kadar mutlaka paranızı değerlendirin! Tüm detaylar haberimizde.

Uzman isim altın yatırımı yapacakları uyardı! Bu tarihi dinlemeyen çok üzülür! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALTIN YATIRIMI YAPACAKLARA UYARILAR

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı ve FED kararlarının altın fiyatlarını etkileyeceğini söyledi. Türkiye saatiyle yarın akşam saat 21:00'de FED kararı açıklanacak. FED kararları piyasanın gidişatını belirleyecek. İslam Memiş gram altında belirlenen 1985 TL gösterge kur seviyesinin altını çizdi ve bu hafta altın alımlarının sonlandırılması gerektiğini söyledi. Gram ve ONS altında satışların olduğunu söyleyen Memiş ONS altının 2 bin dolar üstünde güçlü duruş sergileyeceğini söyledi. ABD FED kararları sonrasında altın fiyatlarının değişeceğine dikkat çeken Memiş FED'in faizleri artırmayacağını ve belirsizliğin süreceğini beklediğini söyledi. 


Ama kararların beklenmesi gerektiğini söyleyen Memiş alım ve satım işlemlerinden şimdilik uzak durulması gerektiğini söyledi. İslam Memiş gram altın fiyatlarının 1985 TL seviyelerinde olduğunu ve dolar kuru güçlü olduğu için fiyatların sınırlı olduğunu, destek seviyelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının da önemli olduğunu ve fiyatların şu an ucuz olmadığını, sene sonunda gümüş fiyatlarında artış beklediğini, yatırımcıların elindeki dolar ve TL ile değerlendirme yapmaları gerektiğini söyledi.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir. 

Ekonomi Haberleri