Akbank'tan kaçırılmaz nakit kampanyası! 99.000 TL nakit almak için yapmanız gereken bu!

Akbank yeni bir kredi kampanyası başlattı! 99 bin liraya kadar limit belirleyen özel banka, uzun vade süresi ve düşük faiz avantajını bir araya getirerek nakde sıkışanlara cazip bir fırsat daha sundu. Temmuz ayında başlayan kampanyanın detaylarını da açıklayan Akbank, tüm nakit ihtiyaçlarının tek bir yerden karşılanabileceği müjdesini verdi!

Temmuz ayında kampanya yok diye üzülmeyin! Akbank, TC kimlik numarasının son hanesine göre bir sıralama ile ihtiyaç kredisi kullandıracağını duyurdu. Nakde sıkışanlara seslenen banka, şartları kolaylaştırdı, faizleri düşürdü ve vade süresini de yükseltti! Yeni bir duyuru ile 99 bin liraya varan kredi kullandıracağını duyuran Akbank, tüm detayları açıkladı. Fırsatları duyuran banka, faiz oranı ve taksit detaylarını da duyurdu. 

Yeni bir kampanyaya imzasını atmayı başaran Akbank, 99 bin liralık kredi kampanyasıyla Temmuz ayında da nakde sıkışanların imdadına yetişti. Bu kapsamda banka, hem detayları duyurdu hem de krediden hemen hemen herkesin faydalanabileceğini vurguladı. Faiz oranlarını düşük, vade süresini de yüksek belirleyen Akbank, kredi seçeneğinden tüm vatandaşların faydalanabileceğini açıkladı. 

Akbank'ın kredi kampanyaları, Temmuz ayında da devam ediyor. 99 bin liraya varan finansman tutarıyla birlikte nakde sıkışanların imdadına yetişen Akbank, şartların kolaylaştırıldığı müjdesini de verdi. 

Akbank 99 bin lira ihtiyaç kredisine başvuru nasıl yapılır? 


Özel banka olarak hizmet vermekte olan Akbank’ın yeni 99 bin liralık ihtiyaç kredisine başvurular açıklandı. Başvuru yöntemlerini detaylandıran banka, şubeler, web sitesi, telefon bankacılığı ve SMS ile başvuru yapılabileceğini vurguladı. Bu noktada mevcut Akbank müşterilerinin mobil uygulama, internet bankacılığı ve telefon kanalları ile başvuru yapabileceğini kaydeden Akbank, müşteri olmayanların da şubeler üzerinden Akbank müşterisi olarak krediden faydalanabileceğini açıkladı. 

Düşük faizli, uzun vadeli ödemesi kolay 99 bin lira kredi! 

Kampanyadan faydalanabilmek için genel kredilendirme şartlarını koşan Akbank, kredi notunu ve gelir belgesini zorunlu tuttu. Yani kredi notu kredi çekmeye uygun olup düzenli geliri bulunan herkesin bu krediden faydalanabileceği vurgulandı. Bu kapsamda vatandaşların indeks notunu internet üzerinden öğrenebileceği gibi şubelerden başvuru yaparak da sonucu görebilmelerine imkan sağlandı. 

Kredide düşük faiz politikası benimseyen Akbank, kredi faizlerinin bir hayli yüksek olduğu bugünlerde düşük faiz veren sayılı bankalardan biri oldu. Ayrıca vade süresini de uzun tutan Akbank, eşit taksitli geri ödemelerde vatandaşlara kolay geri ödeme imkanı da sundu. 

Ekonomi Haberleri