Akbank'tan Geri Ödemenizi Almayı Unutmayın! Son 22 Gün! 5.000 TL Sizleri Bekliyor!

2024'e bomba gibi giriş yapan Akbank, 31 Ocak 2024'e kadar devam edecek büyük bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya kapsamında müşterilere Teknosa alışverişlerinde 5000 TL'ye varan nakit iade fırsatları sunuluyor. Detaylar haberimizde!

Akbank’ın Yeni Kampanyasıyla Çeşitli Avantajlar Sunuluyor

Akbank, 7 Ocak 2024 tarihinde yaptığı güncellemeyle beraber yeni kampanyasını duyurdu. 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya, müşterilere çeşitli avantajlar sunmayı hedefliyor. Özellikle Teknosa alışverişlerini kapsayan bu kampanyanın detayları, müşterilere nakit iade imkanı tanıyan özel davet kodlarıyla paylaşıldı.

5000 TL'ye Varan Nakit İade Fırsatları!

Akbank müşterileri, 1 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında Akbank mobil uygulamasını kullanarak özel 1008TEKNOSA5000 davet kodunu aktive edebilirler. Bu kampanyadan yararlanmak için belirtilen tarihler arasında Akbank müşterisi olanlar, Teknosa alışverişlerinde şu avantajları elde edebilirler:

  • Akbank kredi kartlarıyla toplamda 7500 TL ve üzeri Teknosa harcamalarında 750 TL nakit iade,
  • Akbank kredi kartlarıyla toplamda 15.000 TL ve üzeri Teknosa harcamalarında 1500 TL nakit iade,
  • Akbank kredi kartlarıyla toplamda 25.000 TL ve üzeri Teknosa harcamalarında ise muazzam bir 5000 TL nakit iade.

Bu iade miktarları, mart ayında hakkı olan müşterilerin Akbank kredi kartlarına nakit olarak tanımlanacaktır.

Kampanya Detayları ve Bilgilendirme

Akbank'ın resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamalara göre, kampanya kapsamında elde edilen nakit iadeler, mart ayında harcama yapan müşterilerin kredi kartlarına yansıtılacaktır. Akbank müşterileri, kampanya detaylarına ve güncel kampanya listesine resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilirler. Bu avantajlı kampanya, sadece Teknosa alışverişleriyle sınırlı kalmayıp, farklı sektör alışverişlerinde de müşterilere ekonomik fırsatlar sunmayı hedefliyor. Akbank müşterisi olsun ya da olmasın herkes, güncel kampanya detaylarını öğrenmek için Akbank'ın resmi kaynaklarını takip edebilirler

Ekonomi Haberleri