Akbank'tan emeklilere 10.000 TL'lik dev kıyak! Başvurana 48 saat içinde ödeniyor

Emekli vatandaşlar promosyon ödemelerini yakından takip ederken yeni bir gelişme yaşandı. 10 bin TL promosyon yüzleri güldürdü! Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında bankaların promosyon ödemeleri yer alıyor. Akbank emekli müşterilerine 10 bin TL ödeme yapacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKBANK 10 BİN TL EMEKLİ PROMOSYONU

Temmuz ayında yapılan ara zamlar sonrasında bankalar emekli promosyon tutarlarını yükseltmeye başladı. Akbank güncel emekli promosyon tutarlarını güncelledi ve emekli müşterilerine 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Akbank 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4 bin 200 TL, 


3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 850 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 6 bin 250 TL, 10 bin TL ve üstü emekli maaşı alanlara 7 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Bankanın promosyon ödemesinden faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve 3 sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Aynı zamanda Akbank kredi kartı müşterisi olan emeklilere de 3 bin TL'ye varan chip-para ödemesi yapıyor. 

Ekonomi Haberleri