Akbank'tan Büyük Yardım: 20.000 TL Nakit, Koşulsuz ve Faizsiz!

Akbank'ta 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans imkânı sunuluyor.

Akbank Mobil Sistemiyle Üyelik Avantajları

Akbank Mobil ile Kayıt Olanlara Özel Teklif!

13 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında Akbank mobil sistemini kullanarak üyelik başlatan müşterilere büyük bir fırsat sunuluyor. İlk kez kayıt olan üyeler, 20.000 TL'ye kadar tek seferlik sıfır faizli nakit avans hakkına sahip olacaklar.

Nasıl Yararlanılır?

Üyelik işleminizi tamamladıktan sonra, 26 Ekim'e kadar Axses veya Wings kredi kartı başvurusunda bulunmalı ve başvurunuzu onaylatmalısınız.

Avantajlar Neler?

Bu kampanya ile 20.000 TL'ye kadar nakit avans elde edebilir, ATM'den 4.000 TL çekebilirsiniz. Unutmayın, kampanya tarihi öncesinde Axess, Wings ve Free kart sahibi olan üyeler bu fırsattan yararlanamayacaklar.

Ödeme Koşulları

Kampanya kapsamında sağlanan 20.000 TL tutarındaki nakit avans için 6 ay süreyle %0 faiz uygulanacaktır. Diğer tüm taksitli ön ödemelerde ise %4,02 faiz alınacaktır. Kullanabileceğiniz nakit miktarı, kart limitinize bağlı olarak belirlenecektir.

Hızlı ve Güvenli Teslimat

Kredi kartınız onaylandıktan sonra, siparişiniz 2 gün içerisinde belirttiğiniz adrese teslim edilecektir. Ayrıca, Axses veya Wings kartı olan üyeler kartlarına 1 yıl boyunca ücret ödemezler

Ekonomi Haberleri