​​​​​​​Akbank'tan 15 Bin TL Faizsiz Kredi

Akbank'tan Faizsiz 15 Bin TL Nakit Avans Kampanyası! 31 Ağustos'a kadar başvur, 6 ay vadeyle faizsiz 15 bin TL'ye varan Taksitli Avans imkanı yakala.

Faizsiz 15 Bin TL Kredi Başvurusu Uzatıldı

Akbank, vatandaşlara sunduğu faizsiz 15 bin TL nakit avans fırsatı için başvuru süresini 31 Ağustos'a kadar uzattı.

Nasıl Başvurulur?

Akbank'a yeni müşteri olmak isteyenler, mobil uygulama üzerinden "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Faizsiz Nakit Avans Nasıl Kullanılır?

Kampanya kapsamında, 6 ay vadeli ve faizsiz olarak sunulan 15 bin TL'lik nakit avansı kullanmak oldukça kolay. Başvurusu onaylanan yeni Akbank müşterileri, kampanya tarihleri arasında 15.000 TL'ye kadar ve 2-6 ay vade seçenekleriyle faizsiz Taksitli Avans işlemi gerçekleştirebilirler.

Başvuru Koşulları

Kampanyadan yararlanmak için belirli koşullar bulunmaktadır. Yeni Akbanklı olmak isteyenlerin, 13 Haziran 2023 ile 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvurusu onaylanan katılımcılar, belge işlemlerini tamamladıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanya Kapsamındaki Avantajlar

Kampanyaya katılan müşteriler, belirtilen tarihler arasında yapacakları Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranından yararlanacaktır. Kampanya kapsamında, belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki Taksitli Avans taleplerinde ise %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Ek Kart Sahipleri Dikkat!

Kampanya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartları için geçerlidir. Free, Ticari kredi kartları, ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, ek kart sahipleri, eğer ayrı bir müşteri numarasına sahiplerse taksitli avans işlemi yapabilirler.

Erken Ödeme Avantajı

Taksitli Avans işlemlerinde dönem borçlarının tamamı erken ödenebilir veya bir veya birden çok taksitin ödemesi yapılarak borçların kısmi olarak kapanması sağlanabilir. Bu durumda, erken ödeme miktarına ve gün sayısına göre faiz ve diğer maliyetlerde indirim yapılmaktadır. Erken ödeme işlemi için şubeler veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla ayrıca talimat verilmelidir.

Ekonomi Haberleri