Akbank müşterilerine SMS ile duyuruldu! 500 TL para iadeniz hazır: Başvuranın hesabına gönderiliyor

Akbank, müşterilerine yönelik sunduğu 500 Türk Lirası'na kadar chip-para avantajını Temmuz ayında başlatarak büyük ilgi topladı. Akbank’ın belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlarla ilgili bilgilendirme yaptığı duyurulmuştu. Ağustos ortasına kadar devam edecek olan bu kampanya kapsamında, müşteriler 500 Türk Lirası'na kadar chip-para kazanma şansına sahip olacak. İşte bu fırsatın detayları...

Akbank, müşterilerine sunduğu 500 Türk Lirası'na kadar chip-para avantajıyla ilgili detayları Temmuz ayının sonlarına doğru güncelledi. Temmuz başından itibaren bu fırsat hakkında bilgilendirmelerde bulunan Akbank, Ağustos ortasına kadar sürecek kampanyasında 500 Türk Lirası'na kadar chip-para kazandıracak.

AKBANK’IN 500 TÜRK LİRASI CHIP-PARA KAMPANYASII! İŞTE ŞARTLAR VE DETAYLAR


15 Temmuz ile 15 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında, Akbank Mobil uygulaması üzerinden zorunlu deprem sigortası (DASK) yaptıran müşteriler, ödediği primin yarısı kadar chip-para kazanma fırsatına sahip olacak. Chip-para kazanabilmek için DASK sigortası priminin Akbank bireysel kredi kartıyla ödenmiş olması gerekmekte. Yeni ve yenileme poliçeleri bu kampanyaya dahil edilecek. Kampanya çerçevesinde, prim tutarının yüzde 50'si kadar chip-para kazanılabilir ve bir müşteri en fazla 500 Türk Lirası chip-para alabilir.

Akbank’ın Güncel Ağustos Kampanyaları

Ağustos ortasına kadar sürecek bu deprem sigortası fırsatının yanı sıra, Akbank müşterileri Ağustos ayında çeşitli sektörlerdeki alışverişler sonucunda sunulan indirimleri ve chip-para fırsatlarını da merakla takip ediyor. Akbank, Ağustos ayında da önemli tarihlerde geçerli olacak kampanyalar hakkında düzenli bilgilendirmelerde bulunuyor. Ağustos ayındaki fırsatlara erişmek isteyenler, Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Ağustos ayında da yeni fırsatlar duyuruldukça Akbank bilgi verecek.

Ekonomi Haberleri