Akbank emeklinin tansiyonunu yükseltti! Başvurana geri ödemesiz dev nakit

Emekli promosyon kampanyasını 30 Haziran tarihine kadar uzatan Akbank, tamı tamına 15.000 liraya kadar geri ödemesiz nakit vereceğini duyurdu. Şartları da açıklayan banka, bayram öncesinde başvurana geri ödemesiz nakitin hemen yatırılacağını müjdeledi. İşte Haziran ayı Akbank emekli promosyonu ödemesi...

Haziran ayında da devam eden emekli promosyon ödemeleri bayram öncesinde herkesi sevindirdi. 30 Haziran tarihine kadar kampanyasını uzatan Akbank, Kurban Bayramı öncesinde tüm emeklilere 15 bin liraya kadar nakit vereceğini duyurdu. Yeni kampanyasında Akbank, böylelikle özel bir banka olarak en yüksek emekli promosyonu ödemesi yapan bankalar arasına girmeye hak kazandı. 

Yeni bir bildiri paylaşan Akbank, emekli promosyonu kampanyasının 30 Haziran tarihine kadar devam edeceğini müjdeledi. Böylelikle de emeklilere Kurban Bayramı öncesinde ve sonrasında geri ödemesiz nakit imkanı başlamış oldu. Peki Akbank kampanyasında emekliklere hangi şartları koştu? İşte Haziran ayı Akbank emekli promosyonu kampanyası… 

Akbank Haziran’da emekliye promosyon ödemesi yapacak 


Kurban Bayramı kapsamında emekliler birer birer ikramiye ödemelerini almaya başlarken, özel bankalarda promosyon kampanyaları hala devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi ve sonrasında da 30 Haziran’a kadar devam edecek olan promosyon kampanyasında emeklilere, Akbank’tan 15 bin liraya kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. Ödemenin detaylarını da aktaran Akbank, maaşını 3 yıl boyunca bünyesinden almayı taahhüt eden emeklilere maaş aralığına göre promosyon ödeyeceğini aktardı. Peki Akbank’ın maaşa göre emekli promosyonu Haziran ayında ne kadar oldu? 

Akbank Haziran ayı emekli promosyonu güncel tutarları 

Maaşını 3 yıl süreyle Akbank’tan almayı kabul eden tüm emeklilerin faydalanabileceği emekli promosyonu kampanyası güncellendi. Bu kapsamda maaşa göre ödemeler şöyle belirlendi: 

  • Emekli maaşı 10.000 TL altında olanlara: 6.250 TL promosyon 
  • Emekli maaşı 10.000 TL ile 14.999 TL arasında olanlara: 10.000 TL promosyon 
  • Emekli maaşı 15.000 TL ile 19.999 TL arasında olanlara: 12.000 TL promosyon 
  • Emekli maaşı 20.000 TL ve üzerinde olanlara: 15.000 TL promosyon 

Ekonomi Haberleri