Akbank emeklilere son jestini yaptı! Başvuran parasını hemen alıyor: SSK, Bağkur, Emekli Sandığı...

Akbank, emekli promosyonu kapsamında emeklilere sevindirici rakamlar sunarak yüzlerini güldürmeyi hedefliyor. Haziran ayında geçerli olan güncel emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Akbank'ın güncel promosyon kampanyası...

Geçtiğimiz yıl, emekli promosyonları milyonlarca emekli vatandaş tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen konular arasında yer aldı ve bu durum bankalar arasında yoğun bir rekabet ortamının oluşmasına yol açtı.

Bu rekabet ortamında, bankalar müşteri sayılarını artırmak ve emekli müşterileri kendilerine çekmek için en yüksek emekli promosyonlarını sunmaya çalıştılar. Bu bağlamda, Akbank Haziran ayında güncel emekli promosyon kampanyasını duyurdu.

Akbank, emekli müşterilere özel avantajlar sunarak onların tercihini kazanmayı hedeflemektedir. Kampanya kapsamında, emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler belirli bir promosyon tutarı almaktadır. Bu promosyon tutarı, emekli maaşının miktarına ve taşınan döneme bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Akbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası ile emekli müşteriler, bankanın geniş hizmet ağından ve avantajlarından yararlanma fırsatı bulmaktadır. Ayrıca, emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler, bankanın diğer ürün ve hizmetlerinden de faydalanabilirler.

AKBANK EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON MİKTARI


Akbank'ın Haziran ayı güncel emekli promosyon rakamları şu şekildedir:

0 – 3.499 lira maaş tutarı için 4.200 lira

3.500 lira – 7.499 TL maaş tutarı için 4.850 lira

7.500 lira – 9.999 TL maaş tutarı için 6.250 lira

10.000 lira ve üzeri maaş tutarları için 7.000 lira

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank'a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşı Akbank'tan alma taahhüdünde bulunan emekliler, bu kampanyadan 7.000 TL'ye kadar promosyon faydalanabilecekler.

Ayrıca kampanya dönemi içinde, aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar veya ilk defa Axess veya Wings başvurusu yaparak kartlarını onaylatanlar, 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 lira harcama taahhüdüne karşılık 3.000 lira chip-para ile toplamda 10.000 lira ödül fırsatından yararlanabileceklerdir.

Üstelik, Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını Akbank'a kolayca taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.

Detaylı bilgilere Akbank'ın resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri