Akaryakıtı bu kartla alan yaşadı! 20 gün içinde başvurana indirim yapılacak

Bankkart'ın açıkladığı son kampanya detaylarında Ziraat Bankası, kampanyayı 15 Kasım'a kadar geçerli kılarak akaryakıt harcamalarına büyük destek sağlıyor. Kampanya hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz...

Ziraat Bankası, yeni yayınladığı kampanyayla akaryakıt harcamalarına büyük destek sağlayacağını duyurdu. Akaryakıt fiyatlarının giderek arttığı ve artmaya devam edeceği bir günde millet olarak akaryakıt masrafları konusunda yardım arayışına giren Ziraat Bankası, akaryakıt masraflarında büyük fayda sağlayacak tüm müşteriler için banka kartı sahiplerine yönelik yeni bir program başlattı.

Ziraat Bankası’ndan artan akaryakıt fiyatlarına karşı kampanya!

Ziraat Bankası , tüm müşterilerinin akaryakıta en çok ihtiyaç duyduğu akaryakıt sektöründe yeni bir kampanya duyurdu. Akaryakıt kampanyası hakkında yağılan açıklamada "1 Ekim ile 15 Kasım tarihlerinin arasında Bankkart'ın anlaşmalı olduğu akaryakıt istasyonlarında aynı anda ve farklı günlerde yapılan 500 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamalarınız sonucunda 125 TL Bankkart Lira verilecektir." ifadeleri kullanılarak 125 TL'ye varan akaryakıt indirimi uygulanacağı belirtildi.


Ziraat Bankası yeni kampanyalarla tüm müşteri bütçelerine mükemmel destek sağlıyor. Artan akaryakıt fiyatları nedeniyle vatandaşlar indirim arayışına girerken banka tarafından tüm müşterilerine müjde verildi.

Kampanya detayları..

Ziraat Bankası’ndan artan akaryakıt fiyatlarına karşı başlatılan kampanyanın 1 Ekim – 15 Kasım tarihleri ​​arasında geçerli olup, katılımın Bankkart Mobil ve Bankkart.com.tr üzerinden yapılması gerekmekte olduğu bildirildi.

Bankkart'ınızla anlaşmalı benzin istasyonlarındaki Bankkart satış noktalarından farklı günlerde ve aynı zamanda tek seferde yaptığınız 500 TL ve üzerinde dördüncü akaryakıt veya motorin harcamanız için 125 TL Bankkart Lirası alacaksınız.

Bu kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri maksimum 125 TL Bankkart Lirası kazanabilmektedir.

İşlemlerin Bankkart ve Bankkart mağazalarıyla anlaşması olan üye işyerlerinde gerçekleştirilmesi gerekmekiyor.

Aynı gün içeriisnde bir defa yapacağınız 500 TL ve üzerinde alışverişlerde kampanyaya dahil edilecektir.

Ekonomi Haberleri