Akaryakıtı artık ucuza alacaksınız! Bu kartı kullanan herkes ucuza akaryakıt alacak

Son zamanlarda artan enflasyonla beraber zam gelmeyen hiç bir ürün kalmadı. Zam gelen ürünlerin başını akaryakıt fiyatları çekiyor. Araç sahiplerinin zamlardan yakındığı bu dönemde Denizbank, akaryakıta süpriz bir kampanya başlattı. İşte detaylar....

Türkiye'de artan akaryakıt fiyatları araç sahiplerini zor durumda bırakırken Denizbank, müşterilerine özel indirim kampanyası sunuyor. Denizbank, akaryakıt ve benzin maliyetlerini düşürmek amacıyla özel olarak başlattığı kampanyayla müşterilerine cüzdanlarını hafifletme fırsatı sunuyor.

Detaylar ve Kazançlar

Kampanya kapsamında Bonus POS'tan 4 kez 500 TL ve üzeri otomobil akaryakıt veya benzin alımı yapan müşterilere 30 Eylül'e kadar 4 kez indirim verilecek. Ayrıca Ekim ayı arasındaki 5. alışverişte 130 TL indirim uygulanacak. 4 Ekim ve 4 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Denizbank'tan yapılan açıklamaya göre kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecek ve her müşteri maksimum 130 TL tutarındaki indirimden yararlanabilecek. Kampanyaya katılmak için DenizKart sahiplerinin ilk alışverişlerinden önce “Hemen Katıl” butonuna tıklamaları ve katılım sağlamaları gerekiyor.

İndirimler Sınırsız

Kampanyaya katılan müşteriler, 4 Ekim - 4 Kasım 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında beşinci akaryakıt ve/veya benzin harcamalarında 130 TL indirimden yararlanabilecek. Ayrıca minimum harcama tutarı gibi bir sınırlama da bulunmuyor.

Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Kampanya kapsamında alınan indirimler müşterinin alışveriş yaparken kullandığı kart ekstresine yansıtılacaktır. Bu nedenle kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bonus POS üzerinden alışveriş yapması gerekmektedir.

Son Notlar

Denizbank ve BP Petrolcülük A.Ş. Kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar, aynı gün içerisinde yapılan 500 TL ve üzeri birçok harcamadan ilkinin kampanya kapsamında olacağı beyan edilmiştir.

DenizKart sahipleri bu kampanyadan ticari kartlarını kullanarak yararlanabilecek. Kampanya, akaryakıt maliyetlerini düşürmek isteyen müşteriler için harika bir fırsat sunuyor. Artan akaryakıt fiyatlarına karşı kendinizi koruyun ve Denizbank'ın bu muhteşem fırsatından yararlanın!

Ekonomi Haberleri