Akaryakıtı 175 TL ucuza getiren yöntem! Telefonunuzdan 5 dakikada yapın yeter

Zirat Bankası'ndan yapılan açıklamada, şubat ortasına kadar sürecek olan bankkart lira kampanyasında detaylar ortaya çıktı.

Ziraat Bankası, 1 Ocak'ta başlayıp 15 Şubat'a kadar devam edecek kampanya kapsamında 175 TL tutarında bankkart lira hediye edeceğini duyurdu. Söz konusu kampanya başlar başlamaz ise araç sahipleri akaryakıt alışverişlerinin ayrıntılarıyla ilgili araştırmalar gerçekleştiriyor. Ziraat Bankası ayrıca resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilendirme metninde fırsatın detaylarına ve 175 TL Bankkart kazanmak için yapılması gerekenlere ilişkin bir açıklama yaptı.

Ziraat Bankası'ndan 175 TL Bankkart Lira Kampanyası


Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak'ta başlayan ve 15 Şubat'a kadar geçerli olan kampanya kapsamında Bankkart sözleşmelerinde 750 TL'nin üzerindeki ödemeler Bankkart POS'tan Total Enerji istasyonlarında ayrı günlerde tek seferde yapılacak. Akaryakıt veya otogaz alımında 4. alışveriş sonunda 175 TL tutarında bankkart lira hediye edilecek.

Katılımcılar kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr, SMS üzerinden katılabilirler ancak SMS ile katılmak isterlerse TE2024 yazdıktan sonra Ziraat Bankası kayıtlı operatörlere Turkcell, Vodafone, SMS göndermeleri gerekmektedir. TürkTelekom cep numarasından 4757’ye mesaj gönderebilirler. SMS'in Ziraat Bankası'na kayıtlı KKTCell operatörünün cep telefonu numarasından +905327524757'ye gönderilmesi gerekmekiyor.

15 Şubat'a kadar sürecek akaryakıt ikmali kampanyası kapsamında 175 TL bankkart lira hediyesi kazanılırken Ziraat Bankası müşterileri veya yeni müşteriler, çeşitli sektörlerde yapılan alışverişlerde sunulan indirimleri ve banka kartı liralarını da keşfedebiliyorlar. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünden güncel düznelenen fırsatlara ulaşabilir ve daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri