Akaryakıta Toplamda 4.5 Lira Zam! İşte 2 Ağustos Güncel Fiyatlar!

Akaryakıta Toplamda 4.5 Lira Zam! İşte 2 Ağustos Güncel Fiyatlar! Günlük akaryakıt fiyatlarındaki artışlar vatandaşları endişelendiriyor. 2 Ağustos itibarıyla İstanbul'da akaryakıt fiyatları arttı...

Son günlerde artan akaryakıt fiyatları, vatandaşların günlük değişimi yakından takip etmelerine neden oluyor. ÖTV'ye yapılan zamlar, benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yansıyarak insanları şaşırtıyor. Peki, 2 Ağustos itibarıyla güncel akaryakıt fiyatları ne durumda? İşte son güncellemeler!

Motorin Fiyatları

Geçtiğimiz beş günde, motorin fiyatlarına 2.5 liralık bir zam gelmişti. Bu sürekli artan fiyatlar, araç sahiplerini endişelendiriyor. İstanbul'da motorin litre fiyatı 34.46 lira olarak satılıyor.

Benzin Fiyatları

Benzin fiyatlarında henüz bir değişiklik yaşanmamış olsa da, akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Vatandaşlar gelecekteki fiyat artışlarını tahmin etmekte zorlanıyor. Şu an itibarıyla İstanbul'da benzin litresi ortalama 36.09 lira olarak satılıyor.

LPG Fiyatları

Brent petroldeki yükseliş ve dolar kurunun Türk Lirası karşısındaki zirve seyri sonrası LPG fiyatlarına da zam yapıldı. 2 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla İstanbul'da LPG litre fiyatı 16.38 lira olarak satılıyor.

Ekonomi Haberleri