Akaryakıta bu kez zam değil indirim var! Haberi alan telefonuna sarılacak

Denizbank'ta akaryakıt indirimi müjdesi! Müşterilerin yüzü gülecek. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarındaki artışlar, araç sahiplerini zor durumda bırakmışken Denizbank, müşterilerine özel bir indirim kampanyası sunuyor. Denizbank, akaryakıt ve otogaz harcamalarına özel olarak başlattığı kampanya ile müşterilerine cüzdanlarını rahatlatma fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında, 30 Eylül tarihine kadar Bonus poslarından 4 kez 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan müşterilere toplamda 130 TL indirim sağlanacak. Ayrıca, 4 Ekim - 4 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 5. alışverişte de yine 130 TL indirim fırsatı sunulacak.

Denizbank tarafından yapılan açıklamalara göre kampanya, müşteri bazında gerçekleşecek ve her müşteri en fazla 130 TL indirim kazanabilecek. Kampanyaya katılmak için DenizKart sahiplerinin "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları ve ilk alışverişlerinden önce katılım sağlamaları gerekiyor.


Kampanyaya katılan müşteriler, 4 Ekim - 4 Kasım 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında yapacakları beşinci akaryakıt ve/veya otogaz harcamasında 130 TL indirim kazanabilecekler. Ayrıca, indirim için en düşük harcama miktarı gibi kısıtlamalar da bulunmuyor.

Kampanya kapsamında kazanılan indirimler, müşterilerin alışveriş yaptıkları kartların ekstresine yansıtılacak. Bu nedenle, kampanyadan faydalanmak isteyenlerin alışverişlerini mutlaka Bonus POS'larından geçirmeleri gerekiyor.

Denizbank ve BP Petrolcülük A.Ş., kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutarken, aynı gün içinde yapılan birden fazla 500 TL ve üzeri harcamaların ilkinin kampanya kapsamında olduğu belirtildi.

DenizKart sahipleri, ticari kartları ile bu kampanyadan yararlanabilecekler. Kampanya, akaryakıt masraflarını azaltmak isteyen müşterilere büyük bir fırsat sunuyor.

Ekonomi Haberleri