Akaryakıt fiyatlarında 200 TL indirim kampanyası! Bunu yapanlar yakıtı ucuza getirecek

Brent tipi ham petroldeki yükselişin etkisiyle akaryakıt fiyatları zirve yaptı. Çifte artış öngörüsü araç sahiplerini üzerken, bankaların kampanyaları da rahatlattı. Peki, detayları aşağıda yer alan 200 TL indirimli akaryakıttan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte bu sorunun yanıtı..

Son günlerde petrol fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle araç sahipleri yakıt tüketimi konusunda endişeleniyor. Benzin ve motorin fiyatlarının iki katına çıkması bekleniyordu. Benzin ve motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren daha da arttı. Artan fiyat nedeniyle benzin ve motorin fiyatları ilk kez 42 TL sınırını geçti.

Geçtiğimiz hafta benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan artış, 40 TL'nin üzerindeki fiyatları 45 TL'ye doğru itti. Benzin grubunda 2 TL, motorin grubunda ise 1,68 TL artış yaşandı. Bu duyuruda her iki gruba da 13 kuruş eklendi.

Akaryakıt indiriminden nasıl yararlanabilirim?


Fiyatlar artmaya devam ederken bankaların kampanyaları da rahatlatıyor. İş Bankası Maksimum Kart ile yakıt tüketiminize 200 TL Maxippuan kazanın.

Kampanyaya katılmak istiyorsanız lütfen Max Mobil Uygulaması üzerinde yer alan "Katıl" butonuna tıklayın ve ilgili adımları takip edin. Gün içerisinde yapacağınız 1.500 TL ve üzerinde ilk akaryakıt veya LPG alışverişinizde toplam 200 TL'ye kadar maksimum 100 TL'ye kadar puan kazanın.

Ekonomi Haberleri