Akaryakıt fiyatlarına operasyon çekildi! LPG'de büyük indirim: Arabası olan kaçırmasın

Benzin ve otogaz fiyatlarındaki sürekli artışın ardından, beklenmedik bir gelişme yaşandı ve fiyatlar konusunda önemli bir müdahale yapıldı. Artan maliyetler nedeniyle sıkıntı çeken tüketicilere nefes aldıracak bir adım atıldı ve LPG'ye büyük bir indirim yapıldı. Ayrıntılar haberimizde...

Petrol Ofisi, heyecan verici bir duyuruyla Türkiye genelindeki Maximum üyesi istasyonlarda LPG'ye büyük bir indirim yapacağını açıkladı. Kampanya kapsamında, Maximum kredi kartıyla yapılacak 350 Lira ve üzeri 4 farklı gün ve tek seferde yapılan yakıt alımlarına 110 Lira'ya kadar MaxiPuan hediye edileceği duyuruldu. Bu MaxiPuan, bir sonraki yakıt alımında benzin, motorin veya LPG fark etmeksizin kullanılabilecek ve toplam tutardan 110 Lira indirim sağlayacak.

110 LİRAYA KADAR İNDİRİM


Anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan bu kampanya 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için tek seferde yapılacak 350 Lira ve üzeri dört farklı gün yakıt alımı yapmak gerekiyor. Ayrıca, alışverişlerden en az birinin temassız Maximum Kart'ın Öde Geç özelliği veya Pazarama'daki Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda 110 Lira'ya kadar MaxiPuan kazanılacak.

Aktivasyon işlemi, 29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özellikli Maximum kredi kartları için bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda Banka'nın temassız kart okuyuculu POS cihazlarında yapılacak. 29 Mayıs 2018 tarihinden sonra üretilen temassız özellikli Maximum kartlar ise herhangi bir aktivasyon işlemine gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyenler, İşCep veya Maximum Mobil uygulamasından "Kampanyalar" bölümünden "KATIL" butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirler.

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenecek ve sadece yakıt alımında kullanılabilecek. MaxiPuanlar 17 Ağustos 2023 tarihinde kartlara yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Eylül 2023 (bu tarih dâhil) olarak belirlendi.

AKARYAKIT GÜNCEL FİYATLAR


İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında benzin ve motorin litre fiyatları sırasıyla 36,03 Lira ve 36,08 Lira iken, LPG'nin litre fiyatı Anadolu'da 15,93 Lira, Avrupa'da ise 16,38 Lira olarak belirlendi. Ankara'da benzin ve motorin litre fiyatları sırasıyla 36,56 Lira ve 36,88 Lira iken, LPG'nin litre fiyatı 16,29 Lira olarak belirlendi. İzmir'de benzin ve motorin litre fiyatları sırasıyla 36,68 Lira ve 37,07 Lira iken, LPG'nin litre fiyatı 16,00 Lira olarak belirlendi.

Ekonomi Haberleri