Adana, ERzincan, Nevşehir, Aksaray ve o illere TOKİ müjdesi! Bu ilçeler için düşük taksitle konut başvuruları açıldı!

TOKİ milyonlarca vatandaşın ev sahibi olmasına yardım etti ve halada devam ediyor. O şehirler de fahiş kira fiyatlarından isyan edenlerin yüzünü güldürecek haber TOKİ’ den geldi. İşte haberin detayları…

Binlerce vatandaş her yıl TOKİ’nin yapacağı projeleri bekliyor, dar gelirli ailelere umut ışığı olmaya devam eden TOKİ’ den o şehirlerde yaşayan vatandaşlar için yeni bir kampanya yaptığını açıkladı. Detaylar haberimizde…


TOKİ'DEN 4 İLE 1.216 YENİ KONUT GELİYOR!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut Bürosu, dört ilde 1.216 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen proje için ihale çağrısı 29 Aralık'ta yapılacak.

Dar gelirli ailelere konut sağlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi de yeni projelerin ihale tarihlerini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi'nin yeni projelerinin ihaleleri 29 Aralık'ta yapılacak.

Toplu Konut İdaresi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre TOKİ'nin yeni projeleri dört ilde inşa edilecek. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleri Erzincan, Adana, Nevşehir ve Aksaray'da inşa edilecek.

Paylaşılan bilgilere göre, Erzincan merkez ilçedeki Buğdaylı Mahallesi projesinde 412 yeni konut, Adana Ceyhan kentsel dönüşüm projesinde 580 yeni konut, Nevşehir Derinkuyu Esentepe ilçesinde 130 yeni konut ve Aksaray Eşkil Eşmekaya ilçesinde 94 yeni konut inşa edilecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yeni toplu konut yönetimi projeleri ne zaman ihaleye çıkacak? Toplu Konut İdaresi'nin yayınladığı ihale ilanıdır.

ERZİNCAN MERKEZ İLÇESİ BUĞDAYLI MAHALLESİ 412 YENİ KONUT

Erzincan'ın merkez Buğdaylı Mahallesinde 412 daire, 3 mağazalı alışveriş merkezi, altyapı ve çevre düzenleme işinin ihalesi 29 Aralık'ta saat 11.00'de yapılacak.

ADANA SEYHAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 580 YENİ KONUT

Adana İli, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Bey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 580 Adet Konut ve 42 Adet Dükkân İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 29 Aralık tarihinde saat 11.30'da gerçekleştirilecek.

NEVŞEHİR DERİNKUYU ESENTEPE MAHALLESİ 130 YENİ KONUT

Adana ili, Seyhan İlçesi, Barbaros ve Körfez Mahallesi'nde 580 konut ve 42 dükkan inşaatı, altyapı geliştirme ve çevre düzenlemesi inşaatı ile ilgili kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ikinci etabının ihalesi 29 Aralık'ta saat 11.30'da yapılacak. 

AKSARAY ESKİL EŞMEKAYA 94 YENİ KONUT

Aksaray ili Eskil ilçesin Eşmekaya Beldesinde 94 adet konut inşaatı, altyapı ve çevre düzenleme işinin ikinci ihalesi 29 Aralık'ta saat 14.30'da yapılacak.

Ekonomi Haberleri