Acil hazırlık yapın! Gram altında 1000 TL'lik büyük sıçrama o tarihte!

Ülkenin en popüler ekonomi yorumcularından biri olan İslam Memiş, yatırımcılara gram altınla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Memiş, tarihi belirterek, gram altının satış .000 TL değişeceğini öne sürerek, 'Acil hazırlık yapın' dedi. İşte uzman isimden muhteşem bir tahmin..

Altın ve para piyasalarının uzman isimlerinden İslam Memiş, geçtiğimiz gün Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirimine gitme kararının altın fiyatları üzerinde ciddi bir yükseliş durumunu tetikleyebileceğini söyledi. Memiş, önümüzdeki Çarşamba günkü açıklamanın altın piyasası için son derece önemli olduğunu vurguladı.

TEMMUZ AYI İÇİNDE YÜKSELİŞ 

İslam Memiş, Fed'in faiz kararlarına ilişkin piyasa beklentilerinin Çarşamba günü açıklanan ABD enflasyon verilerine göre şekilleneceğini açıkladı. Değerlendirmesinde altın fiyatlarının dibe yaklaştığını ve temmuz ayından itibaren güçlü bir yükseliş beklediğini söyledi.


Uamzn isim, altın fiyatlarının 2.400-2.450 lira aralığında olacağını, gram altının 2.400 liranın altına düşmesi halinde 2.380 lira seviyesini test edebileceğini söyledi. Ayrıca bayram nedeniyle dokuz günlük tatil boyunca alışveriş imkanı olmayacak.

İslam Memiş, gram altının fiyatının temmuz ayından yılın sonuna kadar 3 bin 500 liraya kadar çıkabileceğini, altın için yeni bir rekorun kırılabileceğini de sözlerine ekledi.

Not: Görüşler tamamen kişiseldir. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir.

Ekonomi Haberleri