9 gün içinde bunu yapmayanın parası sıfırlanacak! Kredi kartı kullananlara son uyarı!

Kredi kartı kullanıcıları için çok önemli bir duyuru yapıldı. Banka promosyonu kapsamındaki satın alma puanları 31 Aralık gününe kadar geçerlidir. Bu tarihi kaçırırsanız hesap bakiyenizin sıfır olabileceğini lütfen unutmayın.

Alışverişlerden kazanılan puanlar 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihi kaçırırsanız hesap bakiyenizin sıfırlanma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Bankalar müşterilere durumu aktaran mesajlar göndermeye başlandı.

Kredi kartı kullanımı hızla artıyor. Bankalar kredi kartı kullanımını teşvik etmek amacıyla çeşitli kampanyalar yürütüyor. Bunlardan biri de satın alma işlemine bağlı olarak puan bölümünde verilen sayıdır. Alışverişlerden kazanılan puanlar 31 Aralık'a kadar silinecek. Bankalar müşterilere mesaj göndermeye başladı.


Ancak kart sahiplerinin sıklıkla gözden kaçırdığı bir detay var;

Biriktirilen puanların ve tutarın belirli bir kullanım süresi vardır ve bu süre 31 Aralık'ta sona ermektedir. Konuyla ilgili Tüketici Derneği Başkan Yardımcısı Avukat İbrahim Gülü, "Kazanılmış haklar geri alınamaz ve 10 yıl korunacaktır." uyarısında bulundu.

Ekonomi Haberleri