7500 TL geri ödemesiz, 10 bin TL sıfır faizli kredi başladı! O banka kasada ne var ne yok vatandaşa açtı!

Garanti Bankası Emeklilere yılın son teklifini yaptı. İşte detaylar....

O BANKA GERİ ÖDEMESİZ NAKİT VERİYOR!

Yıl sonuna sayılı günler kala o banka emeklilere özel bir teklifle geldi. Emeklilere hem promosyon hem de kredi imkanında devrim yaratacak bir kampanyaya adım atan o banka emeklilere teklifi ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte detaylar….


Garanti Bankası, emekli maaşını Garanti bankasından alan emekli müşterilerine özel bir kampanya sundu. Kampanya kapsamında ise emekliler ekonomik anlamda rahatlamış olacak. Garanti Bankasının aralık ayına özel başlattığı bu kampanyaya göre emeklilere 7 bin 500 lira geri ödemesiz nakit para ve 10 bin lira da sıfır faizli kredi verilecek. Bir çok emekliyi heyecanlandıran bu teklifi değerlendirmek isteyen emeklilerde bakanın yolunu tuttu bile.

BANKADAN BÜYÜK TEKLİF

Son yıllarda promosyon yarışında oldukça bonkör davranan bankalar rekabetin etkisi ile en karlı teklifi yaparak müşterilerini elinde tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda da Garanti Bankası promosyon teklifinde bir güncelleme yaptı. Emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden emekliye 7500 TL'ye kadar geri ödemesiz nakit para ve 10 bin TL sıfır faizli kredi verilecek. Ancak faizsiz kredi 6 ay vadeli olarak emeklilere veriliyor. Bu kampanya hakkındaki detaylı bilgi almak isteyen emekliler Garanti bankasının resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilirler.

Ekonomi Haberleri