70 Bin TL'ye Kadar Kredi ve Kredi Kartı Borçları Anında Kapanıyor!

Yapı Kredi tarafından sunulan yeni kredi ürünü ile artık kredi ve kredi kartı borçları tek bir hesapta toplanabilecek. Vatandaşlar bu yeni çözümle, kredi kartı ve kredi kullanımından kaynaklanan zorlukları aşabilecekler. Ödemelerin farklı zamanlarda olması nedeniyle yaşanan sıkıntıların önüne geçebilme imkanı sunan bu kredi ürünü ile vatandaşlar borçlarını tek bir yerden kolayca ödeyebilecekler.

Yapı Kredi tarafından sunulan Borç Transfer Kredisi ile vatandaşlar, farklı bankalara olan borçlarını tek bir hesapta birleştirebilecekler. Bu kampanya sayesinde vatandaşlar, artan ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayabilecekler. Ayrıca, ödeme günlerini gelir durumlarına göre belirleyebilecekler.

70 Bin TL'ye Kadar Ödeme İmkanı

Borç Transfer Kredisi ile vatandaşlar, Yapı Kredi'ye özel indirimli faiz oranlarından yararlanarak diğer bankalardaki açık kredilerini taşıyabilirler. Bu sayede aylık olarak farklı yerlere yapılması gereken ödemelerle uğraşmak zorunda kalmayacaklar. Ayrıca, düşük faiz oranları sayesinde daha az tutarda ödeme yapabilecekler.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

70 bin TL'ye kadar çekilebilen bu krediye başvurmak için Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'ni kullanabilirsiniz. Krediler bölümünden Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımını takip ederek başvurunuzu başlatabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız, Şifre Al/ Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz.

Önemli Bilgiler

Eğer Yapı Kredi tarafından size tanımlanan ön onaylı bir limitiniz varsa, bu limit kadar Borç Kapatma Kredisi kullanabilirsiniz. Ancak, ön onaylı limitler sonrasında banka tarafından tekrar değerlendirme yapılabilir, limitiniz düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

Başvurunuz bankanın politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun bulunması durumunda kredi kullanımı onaylanabilir. Ancak başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir veya talep ettiğiniz tutarın altında bir kredi onaylanabilir.

Başvurunuzun durumuyla ilgili bilgi almak için SMS ile bilgilendirileceksiniz. Aynı zamanda başvuru durumunuzu istediğiniz zaman Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'nde bulunan Krediler menüsündeki Başvuru İzleme adımından takip edebilirsiniz.

Kredi kullanımı esnasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede ödemelerinizi düzenli bir şekilde gerçekleştirebilir ve borçlarınızı kolayca kapatabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri