7 yılda içinde tüm yatırım araçları değişecek diye uyardı! İşte Ekonomist'in Açıklaması!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni yatırım tavsiyesiyle gündemde. "Eviniz varsa satın, bunu alın" diyerek uyarılarda bulunan Kurtoğlu, gelecek 7 yılda yaşanacak değişimler konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Kurtoğlu, sosyal medya paylaşımında, ev fiyatları, gıda fiyatları ve birçok ürünün fiyatlarının arttığına vurgu yapıyor ve yaşam koşullarının giderek zorlaşacağını ifade ediyor. Büyükşehirlerdeki kira fiyatlarının hızla yükseldiğine değinen Kurtoğlu, Anadolu kasabalarında da bu artışların etkisini gösterdiğini belirtiyor ve ilerleyen zamanlarda bu artışların daha da fazla olacağına dikkat çekiyor.

Eviniz Var İse Satmayın, Fiziki Altın Alın!

Kurtoğlu, kişisel sosyal medya hesabında, büyükşehirlerden ev almayı önermiyor. Bu şehirlerde yaşayanların ikametleri dışında ev sahibi olmalarını ve fiziki altın almalarını tavsiye ediyor. Eski tarihi yerleşim yerleri ve köylerde bulunanların evlerini satmamalarını öneriyor ve şehirlerden arsa almak yerine bir saat mesafede imarsız tarlalar alınması gerektiğini ifade ediyor. Gelecek 7 yıl içinde büyük değişimler yaşanacağına dikkat çekiyor.

Ramazan Kurtoğlu'nun yatırım tavsiyesi, gelecek için önemli bir rehber niteliğinde. Eviniz varsa satmayıp fiziki altın almak, eski tarihi yerleşim yerlerindeki mülklere sahip çıkmak ve şehirlerden uzak mesafelerdeki tarlalara yatırım yapmak, gelecek zorlu süreçte avantaj sağlayabilir. Dolayısıyla, yatırımcılar için Kurtoğlu'nun önerileri değerlendirilmeye değer görünüyor. Yatırım yapmadan önce detaylı bir araştırma yapmak ve uzman görüşlerine başvurmak ise her zaman akıllıca bir adım olacaktır.

Ekonomi Haberleri