60 yaş üzeri tüm vatandaşlar yararlanabilir! Fiyatlara yüzde 26 indirim geliyor

Toplu taşımada yüzde 26 indirim! Yaşlı vatandaşlarımıza destek olmak için ulaşımda indirim uygulayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, haziran ayının son günlerinde yeni projeleri hayata geçiriyor.

Haziran ayının sonlarına doğru yeni projeleri ileri sürmek için birçok belediye harekete geçti. Muğla Büyükşehir Belediyesi de 60 yaş üstü vatandaşlarımıza destek olması için ulaşımda indirim yolunu tercih etti. Bu indirimden ek olarak öğretmenler de faydalanabilecek. Alınan kararın ardından sevinen insanlar açıklamaları takip etmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesinden takip ederek yeni projelerden haberdar olabilirler.


TOPLU TAŞIMADA VATANDAŞLARA MÜJDE

UKOME'nin kararıyla Muğla il genelinde Büyükşehir Belediyesi ve denetimindeki özel toplu taşıma araçlarından yararlanacak olan 60-65 yaş arası vatandaşlar ve öğretmenler için indirimli tarife belirlenmiş. Normalde 23 TL olan indi bindi ücreti, bu gruplar için 17 TL olarak uygulanacak. Bu uygulama ile 60-65 yaş arası vatandaşlar ve öğretmenler, Muğla'da şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden daha uygun bir ücretle faydalanabilecekler.

Ekonomi Haberleri