5 kg peynir 400 TL! Fiyatları duyan poşetini alıp o markete koşuyor

-15 Ağustos tarihleri arasında Bizim Market'e uğrayarak, evinizin ve sofralarınızın vazgeçilmezlerini uygun fiyatlarla temin edebilir, favori dizilerin ünlü çiftlerinin kazandığı kadar büyük indirimlerden faydalanabilirsiniz. Yüksek kalitede ürünleri ekonomik fiyatlarla sunan Bizim Market, cebinizi rahatlatacak harika fırsatlarıyla sizleri bekliyor!

1-15 Ağustos tarihleri arasında Bizim Market'lerde geçerli olan aktüel fırsatlar, müşterilere ceplerini rahatlatacak cazip indirimleri sunuyor. İhtiyaç duyulan birçok üründe büyük indirimler mevcut.

Öncelikle, mutfak ihtiyaçlarına yönelik indirimlerden bahsedelim. Tamek Acı Tatlı Koca Ketçap, 9 kg'lık paketiyle sadece 179,90 TL olarak müşterilere sunuluyor. Besler Mutfak Ton Balık İri Parçalı da 1705 gram ile 239,90 TL fiyatla dikkat çekiyor.

Bizim Mutfak markasına ait çorba ürünlerinde %20 indirim fırsatı bulunuyor. Aynı şekilde, Kent Boringeç Çorba 3 kg çeşitlerinde %30 indirim uygulanıyor. Ayrıca, Lokman ürünlerinden 350 TL ve üzeri alışverişlerde %15 indirim yapılıyor.

Zeytin çeşitlerinde de avantajlı indirimler mevcut. Aytaç Zeytin çeşitlerinde 950 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim uygulanıyor.

Süt ve peynir ürünlerinde de ekonomik seçenekler mevcut. Az yağlı mis beyaz peynir, 1.299 TL fiyatla satılıyor. Ömür Yarım Yağlı Tost Peyniri 2 kg, sadece 269,90 TL olarak müşterilere sunuluyor.

Sebzelerde de uygun fiyatlar mevcut. All Natura Patatesli Garnitür 2.5 kg sadece 89,90 TL ve Muti Taze Fasulye 2.5 kg ise 119,90 TL olarak müşterilere sunuluyor.

Ev temizlik ürünlerinde de avantajlı fiyatlar var. Vanesa Kağıt Havlu, 98,80 TL fiyatla satışta. Komili Limon Kolonyası 5L, sadece 199 TL olarak alıcılarını bekliyor. Peros Jel Bulaşık Deterjanı 9 kg, 274,95 TL ve Oxy Bulaşık Deterjanı 20 kg ise 279,95 TL olarak müşterilere sunuluyor.





Bu fırsatlarla dolu 1-15 Ağustos döneminde, Bizim Market müşterileri alışverişlerini daha ekonomik bir şekilde tamamlayabilecekler. İhtiyaçları olan ürünleri avantajlı fiyatlarla temin etmek için bu süreci değerlendirmeleri öneriliyor. Son günlerde gündemi meşgul eden bir haber ise, Bizim Market'in 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olan aktüel fırsatlarını içeriyor.

Bizim Market, müşterilerine ceplerini rahatlatacak birbirinden cazip indirimler sunmaya devam ediyor. Fenomen dizilerin favori çiftlerinin yer aldığı dizi setlerinden cebinizi rahatlatacak fırsatlar sunuluyor. Dizi yıldızlarının da favori marketi olan Bizim Market, yiyecek ve içecek kategorilerinde birçok üründe büyük indirimler yapıyor.

Bu özel kampanya döneminde Bizim Market, müşterilere birbirinden lezzetli ürünleri uygun fiyatlarla sunuyor. Yemeklerin vazgeçilmez lezzeti ketçap, Tamek Acı Tatlı Koca Ketçap 9 kg'lık paketlerle sadece 179,90 TL'ye satışa sunuluyor. Besler Mutfak Ton Balık İri Parçalı ise 1705 gram ile 239,90 TL'lik fiyatıyla dikkatleri çekiyor.

Evinizde lezzetli çorba seçenekleri arıyorsanız, bu dönemdeki kampanyadan faydalanabilirsiniz. Bizim Mutfak markasının 3 kg çorba ürünlerinde %20 indirim fırsatı mevcut. Aynı şekilde, Kent Boringeç Çorba 3 kg çeşitlerinde %30 indirim uygulanıyor.

Ekonomi Haberleri