5 bankadan hafta ortası sürprizi! İş Bankası, Garanti, QNB şimdi duyurdu!

Beş bankadan müşterilerine güzel haber! Tüm detaylar haberimizde.

Nakit ihtiyacınızı dert etmenize gerek kalmadı! Beş bankadan yüzleri güldüren kampanya! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BEŞ BANKADAN GÜZEL HABER

Nakit ihtiyacı olan ve faiz ödemesi yapmak istemeyen müşterilere özel yeni kampanyalar devam ediyor. Tam beş banka müşterilerine faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Bankaların faizsiz kredi kampanyasından faydalanabilmek için talep edilen bankanın müşterisi olunması gerekiyor. Aynı zamanda başvuruların online kanallar aracılığıyla yapılması ve müşterinin kredi notunun yeterli seviyede olması gerekiyor. Bankaların faizsiz kredi tutarları 10 bin TL ile 25 bin TL aralığında, vadeler ise 6 aya kadar olabiliyor. Akbank yeni müşterilerine özel 20 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapıyor. 


Bankanın mobil uygulamasından müşteri olarak başvuru yapabilirsiniz. İş Bankası da mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlara 25 bin TL'ye kadar faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlara özel 20 bin TL 6 ay vadeli kredi ödemesi yapıyor. Faizsiz kredi ödemesi için başvurularınızı mobil uygulama üzerinden yapabilirsiniz. QNB Finansbank düşük nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel 10 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Denizbank mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlarına özel 15 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapıyor. Son olarak ON Dijital Bankacılık müşterilerine 15 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapıyor. 

Ekonomi Haberleri