4A 4B 4C emeklilerine 18.000 TL ödeme! İşte aranan tek şart

Emekli maaşları, terfi imkanları ve emeklilere yönelik tüm faaliyetler gündemin ön sıralarında yer alıyor. Milyonlarca emeklinin araştırdığı promosyon kampanyalarında yeni detaylar da dikkat çekiyor. Bir banka ise emeklilere yönelik yeni fırsatları duyurdu.

Temmuz ayında yapılan emekli maaşı artışı ve asgari emekli maaşına düzenlemeyle birlikte bankalar emeklilik promosyonlarını da güncelledi ve terfi alan kişi sayısı da arttı.

ING Bank emekliler için de oldukça cazip seçenekler sunuyor. Hem promosyon ödemelerini hem de ücretsiz hizmet kampanyalarını açıklayan ING Bank, bununla ilgili son başvuru tarihini de duyurdu. İşte ayrıntılar..

ING ile 18.000 TL'ye varan nakit promosyonu

Temmuz ayında yapılan emekli maaşı artışı ve ardından asgari emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye çıkarılmasının ardından bankalar emeklilere destek olacak önlemler de aldı. En yüksek emeklilik desteği sunan bankaları ararken ING Bank'ın emekliler için promosyon fırsatları ve emeklilere yönelik yeni kampanyaları dikkat çekti.

ING Bank, emekli müşterilerine 18.000 TL'ye kadar nakit ödeme imkanı sunuyor. Ayrıca banka emeklilere bir yıl ücretsiz olarak bir hizmette sağlayacak. ING Bank'ın emeklilere özel kampanyaları ve kampanyaları ilgiyle takip ediliyor.

Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2024


ING Bank, emeklilere yeni fırsatlar sunduğu için dikkat çeken bankalardan biri. Emekli maaşını ING'ye devreden emeklilere yeni kampanyalar sunan banka, emekliler için 15.000 TL'ye kadar özel promosyonlar ve 3.000 TL ek otomatik ödeme talimatı sunuyor. Emeklilere toplam 18.000 TL'lik finansman imkanı sunan ING Bank'ın bu kampanyaya başvurular için son tarih 31 Ağustos 2024 olarak açıklandı.

Emeklilerden 1 yıl boyunca kart ücreti alınmayacak!

Yüksek promosyon tutarlarıyla dikkat çeken ING Bank, aynı zamanda emeklilere özel kampanyaları ile de adından söz ettirmekte. Banka, emeklilik desteğinin yanı sıra emeklilere yönelik ücretsiz hizmetleri ile de ikkat çekiyor. Emekliler kredi başvurusunda bulunduğunda ilk yıl kart ücreti alınmıyor. Bankanın hayata geçirdiği bu özel fırsat çerçevesinde emekliler bir yıl süreyle kart aidatından muaf tutulacak. Ayrıca ING, 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksit ve 1.000 TL bonus gibi seçenekler de sunuyor.

ING'nin 1 Ağustos'ta başlayan emeklilere özel kampanyasının 1 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi. Belirtilen süreden sonra yapılan başvuru işlemleri geçersiz sayılacaktır. Bankanın sunduğu bu seçenekler emekli maaşını ING Bank'a aktaran müşteriler için geçerlidir.

Ekonomi Haberleri