40 bin TL birikmiş parası olana müjde! Milli Emlak ucuza arsa satışına start verdi

Hayal ettiğiniz evi almak için çok para biriktirmenize gerek yok. Milli Emlak size uygun fiyatlı ve kolay ödeme seçenekleri sunuyor. Bu fırsatı kaçırmayın, tapunuzu hemen alın.

Birikimli kişiler için küçük yatırımları değerlendirmek akıllıca olabilir. Çünkü bu yatırımlar hem gelecekte kazanç sağlayabilir hem de tapu alma şansı verir.

Devletin ve hazinenin sahip olduğu arsalar ve araziler, Milli Emlak tarafından çok uygun fiyatlara satışa sunuldu. Piyasa değerinin çok altında olan bu gayrimenkuller, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunuyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, çeşitli ilanlar yayınlayarak, akıllı telefon kadar ucuz arsaları satışa çıkardı. Bu ilanlardan birini seçip arsa almak isteyenler, ihale günlerini takip etmeli. Bu ilanlar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyuruldu.


PEK ÇOK NOKTADA SATILIK ARSA 

Ankara başta olmak üzere birçok yerde arsa almak isteyenler için Milli Emlak yeni ilanlarını duyurdu. Milli Emlak arsaları almak çok avantajlı; emlak vergisinden 5 yıl muaf oluyorsunuz, tapu harcı ödemiyorsunuz, peşin alırsanız yüzde 20 indirim kazanıyorsunuz, taksitle alırsanız da 24 ay vade fırsatı var.

Aynı bölgede bulunan iki farklı hazine arazisinin satış fiyatları şöyledir: 1650 m2’lik arazi için 34 bin 500 TL, 2656 m2’lik arazi için ise 54 bin 500 TL. Bu araziler Ankara Beypazarı ilçesinin sınırları içerisindedir.

Milli Emlak internet sitesinde ilan edilen arsaları almak için başvuru yapabilirsiniz. İlanlarda arsaların ihale tarihleri, fiyatları ve şartları belirtiliyor. Bu şartlara uygun olanlar arsaların yeni sahipleri olacaklar.

Ekonomi Haberleri