4 bankadan ortak kampanya! Bunu yapanlar 1.000 TL hemen alabilecek

4 banka müşterilerine 10000 TL ek ödeme yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

Bankaların kampanyaları son hızıyla devam ediyor! 10000 TL ödeme için hemen başvuru yapabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARDAN 10 BİN TL ÖDEME KAMPANYASI

Garanti Bankası, TEB, Akbank ve QNB Finansbank tarafından yapılan son duyurulara göre başvuru yapan müşterilere 10 bin TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacak. Garanti Bankası müşterilerine uygun faiz oranları ve geri ödeme planları sunacak. 10 bin TL kredi başvurusu için en yakın banka şubesine giderek ya da bankanın dijital kanalları aracılığıyla başvurularınızı kolaylıkla yapabilir ve onaylanan ödemelerinizi anında hesabınızdan çekebilirsiniz. 


TEB 19 bin TL kredi ödemesi için de bankanın resmi internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla başvurularınızı yaparak onaylanan ödemeleri anında hesaplarınızdan çekebilirsiniz. Akbank müşterilerine sunulan 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisi ödemesi için de bankanın dijital kanalları aracılığıyla başvurularınızı yapabilir ve ödemeleriniz onaylandıktan sonra ATM'lerden paranızı çekebilirsiniz. QNB Finansbank müşterilerine özel başlatılan 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisi ödemeleri için de başvurularınızı dijital kanallar aracılığıyla yapabilirsiniz ve ödemeleriniz onaylanırsa ATM üzerinden kolaylıkla paranızı çekebilirsiniz. Bankaların kampanyalarıyla ilgili detaylı bilgileri resmi internet siteleri üzerinden öğrenebilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri