35.525 TL ödeme Mayıs’ta hesapta! Ay ortasına gelmeden ödemeniz yatacak

Nisan ayının sonlarında Mayıs ayında yapılacak promosyon ödemeleriyle ilgili yeni açıklamalar birbirini takip etmeye devam etti.

Mayıs ayında emeklilere verilecek olan promosyonların artıp artmayacağını öğrenmek için araştırmalar sürüyor. Bankaların 1 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe girecek terfi fırsatlarına ilişkin Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından bilgi vermesi beklenirken, çalışanlara yönelik maaş promosyonlarına ilişkin yeni duyurular da peş peşe geldi. Bu kapsamda yapılan maaş artış anlaşmalarını detaylandıran araştırmalar yapılıyor.

Maaş Promosyonu Anlaşması Nisan 2024


Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, banka tanıtım sözleşmesi imzalanırken personele Mayıs ayında 35.525 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak. Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal ağ hesabında belirtilen promosyon anlaşması duyurusunda şöyle denildi:

"13 Mart 2024'te yapılmış olan maaş terfi ihalesinde en yüksek teklif sunan Yapı Kredi Bankası ile bir 'Banka Promosyon Sözleşmesi' imzalanmıştır. Promosyon Ücreti, 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde çalışanlarımızın hesaplarına aktarılacaktır. 35.525 TL tek seferlik ön ödeme şeklindedir. Bu süreçte bizlere destek olan Viranşehir Kaymakamı Sn. Önder Koç ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Çetin Gören’e, şube müdürleri ile sendika temsilcilerine teşekkür ederiz."

Promosyon ödemeleri artırılacak mı?

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal ağ hesapları üzerinden 35.525 TL'lik terfi anlaşması hakkında bilgi verirken, ülke genelinde farklı iş yeri ve kuruluşların da bulunduğu merkez belediyelerde, müdürlükte görev yapan çalışanlar da maaş terfilerindeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Promosyon anlaşmasına ilişkin daha fazla duyurunun Mayıs ayında yapılması bekleniyor.

Ekonomi Haberleri