3 gün içinde başvuran emekliye 18.000 TL ikramiye! Bayram öncesi ilaç gibi gelecek

Promosyon rekabeti özel bankalar arasında bile hızlanıyor. Yapı Kredi, emeklilik teşvikiyle en çok ilgilenilen bankadır. Peki Yapı Kredi Bankası'nın promosyonu ne kadar? İşte detaylar..

Mayıs ayı sonuna birkaç gün kala milyonlarca emekli ulaştırma istatistiklerinin mevcut durumu hakkında bilgi sahibi olacak. Emekliler banka fonlama tutarlarının ne kadar yüksek olduğunu merak ediyor. Son aylarda kamu bankalarının fonlaması 8 bin TL'den 12 bin TL'ye çıktı. Bu karardan sonra özel bankalarda prmosyon miktarları da arttı.

YAPI KREDİ PROMOSYON KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) T.C. emeklilerine maaş desteği konusunda özel fırsatlar sunulmaktadır. Bankanın "emeklilik paketi" avantajlarından yararlanmak isteyen herkesin emekli maaşını Yapı Kredi'ye devretmesi gerekiyor.


SSK ya da Bağ-Kur'dan emekli olan kişilerin, e-Devlet/SGK Müdürlüğü'ne yapacakları başvuruda bankalarını seçmeleri, emeklilik fonundan ise çalıştıkları kuruma emeklilik başvurusu yapmaları veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na emeklilik başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Yapı Kredi müşterileri maaşlarını Yapı Kredi Mobil Bireysel İnternet Şubesi'nden kolaylıkla aktarabilmektedir. Yapı Kredi'de hesabı olmayanlar da Yapı Kredi mobil uygulamasını indirebilir veya maaşlarını e-devlet veya SGK üzerinden bankaya aktarabilirler. Yapı Kredi'den maaş alanlar, ek ödül sözünü imzaladıktan sonraki 60 gün içinde iki yeni fatura ödenmesi talimatı vermeleri halinde 1.500 TL tutarında ek nakit ödül alacak.

Ayrıca Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk girişte veya Yapı Kredi Mobilden yeniden aktivasyonu sonrası ek ödül taahhüdünün imzalanmasından sonraki 60 gün içerisinde ana bireysel kredi kartına toplam 1.000 TL harcama yapılması halinde, 1.000 TL ödenecektir. Ek prim yükümlülüklerinin imzalanmasından sonraki 60 gün içinde ise 500 TL ek bonus alacaksınız.

Ekonomi Haberleri