25 bin TL'lik maaş promosyonu kabul edilmedi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 13 bin çalışan için, özel bir banka tarafından teklif edilen 3 yıllık maaş promosyonu 25 bin TL'yi kabul etmedi.

25 bin TL'lik maaş promosyonu kabul edilmedi 

Promosyon anlaşmaları yenilenmeye devam ederken, bazı kurumlar ile bankalara arasında anlaşmalar sağlanamıyor. Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan ve sayıları iştiraki şirket çalışanlarıyla birlikte 13 bini bulan personel için 3 yıılık maaş karşılığında promosyon teklifi topladı. 

Bazı bankalar teklif vermedi

Kamu ve özel bankaların katıldığı promosyon anlaşması teklifine bazı bankalar fiyat vermezken, özel bir banka 13 bin çalışanın 3 yıllık maaş ödemesine karşılık olarak çalışanlara 25 bin promosyon teklif etti. 3 yıllık maaş karşılığında 25 bini az bulan belediye yetkilileri fiyatı kabul etmedi ve toplantıyı ileri bir tarihe erteledi.

Diğer yandan Bursa Büyükşehire bağlı olan Osmangazi Belediyesi'nin de bünyesinde bulunan yaklaşık 3 bin çalışanın maaş promosyonu için önümüzdeki günlerde bir toplantı tertip edeceği 25 ile 30 bin lira arasında 36 aylık maaş promosyonu beklendiği öğrenildi.

Ekonomi Haberleri