25-26-27 Ağustos'ta Emeklilere Özel Ek Ödeme Fırsatı!

Emeklilere 25-27 Ağustos'ta büyük jest! Zamlı maaşlara ek ödeme duyurusu geldi. 16 milyon emekli için heyecan verici gelişme. Detaylar haberimizde!

25, 26 ve 27 Ağustos tarihlerinde emekli maaşı alan vatandaşlar için ek ödeme imkanı başladı. Bu durum, adeta emeklilere büyük bir piyango vurmuş gibi görünüyor. Zamlı maaşlara ek olarak yapılacak bu ödemeler, IBAN numaraları üzerinden aktarılacak. Üstelik, ek ödeme miktarları 2.000 TL'den başlıyor ve tamamen karşılıksız ile geri ödemesiz olacak.

Milyonlarca emekli vatandaş, Ağustos ayı içerisinde artan maaşlarını bu hafta içerisinde hesaplarına alabilecekler. Zamlı ödemelerin yapılacağı tarihler, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlendi. Özellikle SSK ve bağ-kur emeklileri, ödeme tarihlerini heyecanla bekliyorlar. Ayrıca, emekliye yapılacak ek ödeme için de kesin tarih açıklandı. Seyyanen yapılan zamların etkisiyle oluşan maaş farkları, önümüzdeki haftadan itibaren emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Tüm bu detaylar, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından detaylarıyla paylaşıldı. İşte emeklilere 25-26-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak devasa ödemenin detayları...

16 Milyon Emekliye Büyük Piyango! Ödemeler Başladı

Tam 16 milyon emekli vatandaş için büyük bir fırsat kapısı açıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun açıklamasına göre, emekli maaşı alan her vatandaşın IBAN numarasına ek ödeme yapılıyor. Bu ek ödeme, zamlı maaşlara ek olarak veriliyor ve en düşük ₺2.000 tutarında başlıyor. Elbette, emekli maaşlarına göre ödeme miktarları değişiklik gösteriyor. En düşük 2.000 TL olacak bu maaş farkı ödemeleri, bazı emekliler için bir aylık maaşlarına denk gelirken, bazılarının ödemeleri 3 aylık maaşlarına kadar çıkabiliyor. Ağustos ayı maaş farkı ödemeleri için de kesin tarihler belli oldu.

Zamlı maaşlara ek olarak verilecek olan maaş farkı ödemeleri, 27-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Bu ödemeler, emeklinin tahsis numarasının son hanesine göre gerçekleştirilecek.

Zamlı Emekli Maaşı Ödeme Tarihleri Açıklandı

Öte yandan SSK ve bağ-kur emeklileri için de zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri belirlendi. Sosyal Güvenlik Kurumu, zamlı emekli maaşı ödemelerinin 24 Ağustos tarihinden itibaren yatırılmaya başlanacağını ve ay sonuna kadar tüm ödemelerin tamamlanacağını duyurdu.

SSK ve bağ-kur emeklileri, bu haftadan itibaren ödemelerini almaya başlarken, Emekli Sandığı emeklilerinin zamlı maaş ödemeleri ise 15 Ağustos tarihinde yapılmıştı.

EMEKLİLERE Ek Zam Geliyor mu?

Emekliler, zamlı maaş ve maaş farkı ödemeleri başladığı bir dönemde, bir yandan da ek zam gelecek mi sorusunu merak ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla bu konuda düzenlemeler yapılması kararı alındı. Bakan Işıkhan, hazırlıkların başladığını ve meclisin açılmasının ardından konunun ele alınacağını belirtti.

Ekonomi Haberleri