2+1 3+1 4+1 evleri yüzde 30 ucuza alma fırsatı! 760 bin TL'ye 18 ay müjdesi

Kurulduğu günden bu yanan ev hayali ile yanıp tutuşanların imdadına yetişen Fuzul bu kez de o şehirde yaşayanların yüzünü güldürecek. İşte detaylar…

Fuzul evin yaptığı milyonlarca projede bir evim osun diyenlerin sesi oldu ve olmaya da devam ediyor. Fuzul bu defa ev sahibi olmayan vatandaşlar için ucuz konut projesine başladığını açıkladı. Detaylar haberimizde…


YÜZDE 30 DAHA UCUZA EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN YENİ KONUT KAMPANYASI

Yeni ev almak isteyenlerle ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Yüzde 30 daha ucuza ev alma fırsatı başladı.

TOPRAKTAN EV ALMA İMKANI. FUZUL TOPRAKTAN EV SATIŞINA BAŞLADI.

Evsiz kalan ve yüksek fiyatlar ve faizler nedeniyle konut satın alamayan vatandaşlarla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Fuzul, yaptığı açıklamada, siteye girerek ev sahipliğinin önünü açacağını duyurdu.

Yayımlanan son dakika açıklamasına bakacak olursak öncelikle 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+ ev almak isteyenler için yeni konut kampanyası başlatıldığı aktarılıyor. Yeni bir projenin devreye girmesiyle birlikte peşin yatırım yapan ve inşaat bedelini taksitle ödeyenlerin, proje bittiğinde proje sahibi olacağını açıklayın.

ARSA FİYATI NE KADAR?

Projeyle ilgili son dakika duyurusu geldi. Projeye göre 1+1 ev almak isteyenlere bölünen arsa fiyatı 760 bin lira olarak açıklandı. Bu arsanın bedelini 18 aya varan vadelerle ödeyeceksiniz.

İNŞAAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sözleşmenin imzalandığı tarihten proje inşaatına kadar 18 ay. İnşaatın 18 ay sonra başlayacağı söyleniyor. İnşaatın 18 ayda başlayıp 36 ayda tamamlanmasıyla teslim süresi yaklaşık 4,5 yıl olacak.

DAİRELER NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Proje kapsamındaki dairelerin yakın gelecekte yatırım yapmak isteyenlere tesliminin inşaatın başlamasından 36 ay sonra gerçekleşeceği biliniyor. Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, artan faizler, kredi yetersizliği ve arsa fiyatlarının ciddi düzeyde artması sonrasında konuta ulaşamayan vatandaşların arsa alarak ev sahibi olabildiklerini belirterek, şunları söyledi: Yatırımcılar aşamalı olarak önce toprak sahibi, daha sonra da inşaatın başlamasının ardından ev sahibi olabilecek” ifadelerini kullandı.

ÖNCE TOPRAK SONRA EV

Söz konusu projeye göre insanlar önce arsa satın alacak, ardından da orada yapılacak evin sahibi olacak. Yeni Arnavutköy projesi Kuzey Marmara Otoyolu'na 3 dakika uzaklıkta yer alıyor ve toplam 50.000 metrekare inşaat alanına sahip.

“Ruhsatlarımızı alıyoruz, inşaatlarımıza başlayacağız. Daha şimdiden "Satışların yüzde 40'a ulaştığını" belirten şirket, başlangıçta 500 ve daha sonra 1.000 olmak üzere 1.500 ev satacağını da sözlerine ekledi. Fuzul Topraktan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal, projenin daha sonra genişletileceğini ve yılda 3-4 bin konut yapmayı planladığını söyledi.

YÜZDE 30 DAHA UCUZA EV

Açıklamasını sürdüren Akbal, 4 milyon liralık bir projenin bu sayede yüzde 30'a varan daha düşük maliyetle gerçekleştirileceğini belirterek, şunları söyledi “Bugün 4 milyon TL olan bir projeyi yüzde 20-30 daha düşük maliyetli almak söz konusu olabilecek. Biz zaten arsa maliyetini yüzde 25-30 aşağı çekiyoruz” dedi

Ekonomi Haberleri