200 TL İade Fırsatı: 11 Gün İçinde Başvur, Kart Sahipleri Kazansın!

Bankası'nın yeni kampanyasının son başvuru tarihi ne zaman? Ziraat Bankası'nın BankKart Lira kampanyası detayları haberimizde..

Ziraat Bankası BankKart Lira Kampanyası: 200 TL'ye Kadar Lira Kazanma Fırsatı!

Ziraat Bankası, müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Detaylarıyla merak edilen bu kampanya ile ilgili tüm bilgilere bu makalemizde yer vereceğiz.

Kampanya Detayları: 1 Ekim - 31 Ekim Tarihleri Arasında Geçerli

1 Ekim tarihinden itibaren başlayacak olan ve 31 Ekim'e kadar devam edecek olan bu özel kampanyada, satış noktalarında yapacağınız 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL, 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 200 TL BankKart lira kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Optik Alanında Özel Avantajlar!

Optik alanında faaliyet gösteren üye firmaların banka kartıyla yapacakları alışverişlerde ise ekstra bir avantaj daha var. Banka kartı anlaşmalı satışlarda indirim uygulanacak, böylece alışverişler hem avantajlı hem de kazançlı olacak.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Bu fırsattan yararlanmak için Bankkart Mobil veya Bankkartcomtr platformları üzerinden katılım sağlamanız gerekiyor. Unutmayın, kampanya 1 Ekim'den itibaren başlıyor ve Ekim ayının sonuna kadar devam ediyor.

Kampanya Detaylarına Nereden Ulaşabilirim?

Ziraat Bankası'nın ekim ayı boyunca devam eden diğer kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, resmi internet sitesindeki kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için 1 Ekim'den itibaren alışverişlerinizi yaparak, BankKart lira kazanma şansını yakalayın!

Ekonomi Haberleri