20.000 TL ve 50.000 TL'yi 15 Dakikada Hesabınızda Bulabilirsiniz

Kredi ihtiyacı olan herkes için harika fırsatlar sunuyoruz. Şart yok, evrak yok, hatta kefil bile istemiyoruz. PTT olarak, TC Kimlik Numaranıza göre özel ek ödemeler yapıyoruz. İşte detaylar...

Nakit ihtiyacı olan bireyler için bankalar sürekli yeni kampanyalar duyuruyor. Kamu bankaları ve özel bankaların yanı sıra Aktif Bank işbirliği içinde olan PTT, emekli veya çalışan fark etmeksizin birçok kampanya sunuyor. Bu kampanyalardan faydalanmak için tek yapmanız gereken bir başvuru ve TC Kimlik Numaranızı vermek. Kimi krediler geri ödemesiz olurken, 70.000 TL'ye kadar kredi imkanı da sağlanıyor. Uzun zamandır devam eden PTT Aktif Bank işbirliği, onay alan bireyler için 15.000 TL ile 70.000 TL arasında ek ödeme sağlıyor. Kampanya katılım şartlarını taşıyan bazı bireyler belirli bir miktarı faizsiz olarak çekebilirken, belirli bir tutarı aşan kısımlar için düşük faiz imkanı sunuluyor.

Hızlı Başvuru, Anında Onay!

Kredi başvurusu için sadece TC Kimlik Numaranızı 3050'ye mesaj olarak göndermeniz yeterli. Anında kredi onayı alabilir ve başvurunuzu tamamladıktan sonra ödemeniz hesabınıza gönderilir. Başvuruların sonuçları SMS ile bildirilecektir. Şart, koşul veya evrak gerektirmeden PTT'nin yeni başlattığı kampanya kapsamında 15.000 TL'ye kadar ödeme yapabilirsiniz.

Aktif Bank ile Kolay Kredi

Aktif Bank, nkolay kredisi kapsamında sürekli yeni kampanyalar düzenliyor. 36 ay vade imkanı ve faiz oranları, başvuru sahibinin siciline göre belirleniyor. Pandemi sonrasında birçok işlemi kolaylıkla cep telefonunuzdan yapabilirsiniz. Banka işlemleri artık daha hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanıyor.

Ekonomi Haberleri