2 bankadan ortak kampanya! 30.000 TL hemen hesaplarda olacak

Gelir belgesi şartı olmadan 30 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Banka müşterilerine büyük jest! Başvuru yapanlara 30 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

30 BİN TL KREDİ ÖDEMESİ

Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Vakıfbank tarafından yapılan son duyuruya göre banka müşterilerine gelir belgesi şartı aranmadan 30 bin TL'ye kadar kredi ödemesi yapılacak. Bankanın kampanyasından faydalanmak için size en yakın banka şubesine gidebilir ve başvurunuzu hızlı şekilde oluşturabilirsiniz. Anında değerlendirmeye alınan başvuruların sonuçları aynı gün içinde müşteriye bildirilir ve başvurusu onaylanan müşteriler ödemelerini anında hesaplarından çekebilir. 


Vakıfbank yanında bir diğer kamu bankası Halkbank'ta müşterilerine gelir belgesi şartı aramadan 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapıyor. Bankanın kredi kampanyasından faydalanmak için banka şubelerine gidip başvuru formunu doldurarak başvurularınızı oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda iki banka da müşterilerine dijital kanallar aracılığıyla başvuru yapma kolaylığı da sunuyor. Kredisi onaylanan müşteriler ödemelerini anında hesaplarından çekerek nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabiliyor. Eğer siz de nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız bağlı olduğunuz bankaya gidip anında başvurularınızı oluşturabilirsiniz! Detaylı bilgiler bankaların resmi internet sitelerinde! 

Ekonomi Haberleri