15-16-17 Ağustos tarihlerine dikkat! Telefonundan başvurana o bankadan 1000 TL nakit ödeme

Garanti Bankası, tatil planları yapanları sevindiren bir kampanya başlattı. 20 Temmuz - 20 Ağustos tarihleri arasında başvuran Garanti BBVA müşterilerine 1.000 TL hediye indirimi sunulacak. Kampanya kapsamında, Bonus kart sahipleri de seçili otellerde %5 indirim kazanabilecek. Detaylar haberimizde...

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından biri olan Garanti Bankası, tatil planları yapan müşterileri için özel bir kampanya başlattı. Kampanya 20 Temmuz - 20 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Garanti BBVA müşterilerine 1.000 TL hediye indirimi sunacak.

KAMPANYA DETAYLARI


Kampanya şartlarına göre, bu tarihler arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip ederek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan bireysel müşteriler, ETSTUR23 promosyon kodunu kullanarak kampanyadan yararlanabilecekler.

Ayrıca, Bonus kredi kartı sahipleri de 10.000 TL ve üzeri harcamalarda seçili otellerde anında %5 indirim kazanacaklar. Kampanya kapsamında sunulan indirimler ve detaylar "çan" ikonu ve "hediye paketi" ikonu üzerinden erişilebilir durumda.

Bu kampanya ile Garanti Bankası, müşterilerinin tatil planlarını daha ekonomik hale getirmeyi amaçlıyor. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgiye ve detaylara Garanti BBVA'nın resmi kanallarından ulaşmak mümkün.

Ekonomi Haberleri