Vali Memiş: Ramazan Sonuna Kadar Acil Tedbir Planı Uygulanacak

Koronavirüs vakalarının büyük artış gösterdiği Erzurum'da yeni tedbirler hayata geçiriliyor.

Erzurum Valisi Okay Memiş, Ramazan sonuna kadar kent genelinde denetimlerin sıklaştırılacağını acil tedbir planlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Esnafı ,vatandaşı korumak için daha çok alanda olacaklarını duyuran Erzurum Valisi, "Esnafımızı, vatandaşımızı korumak için daha çok alanda olacağız. Bizzat benim başkanlığımda, onları korumak için bizi bağışlasınlar tedbirleri sıkılaştıracağız" diye konuştu.

Teravih namazlarının bu sene evde kılınacağını hatırlatan Vali Memiş ayrıca şu ifadeleri kullandı: Vaka artışları ciddi boyutta. Çok acil bir plan uygulayacağız. Şehir Hastanesi alarm vermeye başladı. 1500 yatak kapasiteli hastanenin neredeyse tamamına yakını dolmaya başladı. Mutlaka vatandaşlarımız kurallara ve tedbirlere dikkat etsin. Bizi alanda daha çok görecekler. Polisimiz, jandarmamız, sağlık ekiplerimiz, belediye personelimiz, muhtarlarımız başta olmak üzere bütün paydaşlarımızla daha sıkı tedbirler uygulayacağız.Elbette denetimler sağlanacak fakat önce halkımız kurallara uysun. Yapılacak denetimlerle önce vaka artışlarını durduracağız sonra geriye doğru sayıyı azaltacağız. Bütün paydaşlarımızla bunu başaracağız

Coronavirüs Haberleri